ΝΑΝΟΥΡΗ ΜΑΙΡΗ - ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - Χαλάνδρι
Άλλο - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - Αττικής

Διεύθυνση: Ελικώνος 24 & Αχαΐας 10 Φραγκοκκλησιά Preschool Pedagogical Center, 15234 Χαλάνδρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302106836734

Γεωγραφικό πλάτος: 23.814639796956165

Γεωγραφικό μήκος: 38.02723959919611

ΝΑΝΟΥΡΗ ΜΑΙΡΗ - ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - Χαλάνδρι

Περιγραφή - ΝΑΝΟΥΡΗ ΜΑΙΡΗ - ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - Χαλάνδρι Άλλο - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - Αττικής

Στον παιδικό σταθμό Νανούρη Μαίρη - Πρότυπο Παιδαγωγικό Κέντρο Προσχολικής Αγωγής, στο Χαλάνδρι, θα βρείτε ένα ασφαλές περιβάλλον σχεδιασμένο, έτσι, ώστε να προστατεύει την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών και να υποστηρίζει τις φυσιολογικές ανάγκες τους για δράση, παιχνίδι, τροφή, ανάπαυση, καθαρό αέρα.

Οι αίθουσες και το περιβάλλον παρέχουν ποικιλία υλικών και ευκαιριών, για να αποκτήσουν τα παιδιά εμπειρίες που έχουν νόημα γι' αυτά. Διαθέτουμε αίθουσες μεγάλες και φωτεινές με πολλά παράθυρα, με φυσικό και τεχνητό αερισμό, κλιματισμό σε όλους τους χώρους, ενδοδαπέδια θέρμανση, ιδανική για ζεστό κλίμα και χωρίς καθόλου χρήση των καλοριφέρ που είναι επικίνδυνα για τα μικρά παιδιά, καθώς και ειδικό χώρο για τις πρώτες βοήθειες, παιδιατρείο και φαρμακείο.

Η κουζίνα μας για την παρασκευή του φαγητού διαθέτει όλες τις συσκευές σύγχρονης τεχνολογίας (επαγγελματικό φούρνο, εστίες, οι οποίες ακόμα και όταν λειτουργούν στο τέρμα και ακουμπήσεις πάνω, δεν καίγεσαι κ.ά.).

Ο κήπος μας διαθέτει φυσικό γκαζόν και το σχολικό μας διαθέτει έμπειρο οδηγό και συνοδό.

Ανά συγκεκριμένα διαστήματα, το σταθμό μας επισκέπτονται Παιδίατρος, Οδοντίατρος, Λογοθεραπεύτρια και Ψυχολόγος.

Τέλος, ο σταθμός μας διαθέτει πυρασφάλεια και τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι κανόνες ασφαλείας σε όλους τους χώρους με κεντρικό σύστημα κατάβρεξης, συστήματα ανίχνευσης καπνών, πυροσβεστήρες, πυράντοχες πόρτες και με πιστοποιητικό πυροπροστασίας.