ΑΡΓΑΛΕΙΟΣ DESIGN - Νέα Μάκρη
Άλλο - Νέα Μάκρη Νέα Μάκρη - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μαραθώνος 82, 19005 Νέα Μάκρη Αττικής

Τηλέφωνο: +302294050088

Γεωγραφικό πλάτος: 23.978332396301962

Γεωγραφικό μήκος: 38.08395685535503

ΑΡΓΑΛΕΙΟΣ DESIGN - Νέα Μάκρη

Περιγραφή - ΑΡΓΑΛΕΙΟΣ DESIGN - Νέα Μάκρη Άλλο - Νέα Μάκρη Νέα Μάκρη - Αττικής

Η εταιρεία Αργαλειός Design, με έδρα τη Νέα Μάκρη, δραστηριοποιείται, από το 1991, στις κουρτίνες και στα υφάσματα.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η εταιρεία εισάγει όλα τα υφάσματα - κουρτίνες και υφάσματα επιπλώσεων που διαθέτει για πώληση από χώρες της Ε.Ε. και της Ασίας.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα εξωτερικού χώρου (outdoors) δικής μας εισαγωγής. Μ' αυτόν τον τρόπο, πετύχαμε οι τιμές μας στα περισσότερα είδη να είναι χονδρικής.

Με βαθιά γνώση και εμπειρία, η εταιρεία Αργαλειός Design σάς προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης, για τη δημιουργία ή την αναδιαμόρφωση του προσωπικού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Οι ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες προτάσεις της Αργαλειός Design αφορούν διαμερίσματα - βίλες - εξοχικά - ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους, ενώ παράλληλα διαθέτουμε υφάσματα για ταπετσαρίες επίπλων, για τη ραφή κουρτινών & υφασμάτων επίπλωσης, τη ραφή μαξιλαριών σε όλες τις διαστάσεις και τη ραφή καλυμμάτων για όλα τα έπιπλα.

Επίσης, σε εμάς μπορείτε να βρείτε αφρολέξ σε οποιαδήποτε διάσταση. Υπάρχει η δυνατότητα προμέτρησης και τοποθέτησης στο χώρο σας, προτείνοντάς σας πάντα πρωτότυπες διακοσμητικές προτάσεις και ιδέες.