ΤΡΙΠΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Ελευθέριου Βενιζέλου (τ. Πανεπιστημίου) 56 Ομόνοια, 10678 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103300072

Γεωγραφικό πλάτος: 23.730473378627913

Γεωγραφικό μήκος: 37.98337361913064

ΤΡΙΠΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΤΡΙΠΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο ιδιωτικός ερευνητής ντετέκτιβ, στην Αθήνα, ΤΡΙΠΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, με εμπειρία 25 και άνω χρόνων στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, αναλαμβάνει κάθε είδους υπόθεσή σας, με άκρα μυστικότητα.

Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 1992 και είναι σε θέση να σας παρέχει τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για μια εμπεριστατωμένη έρευνα.

Εκπαιδεύουμε συστηματικά το ανθρώπινο δυναμικό μας, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της έρευνας και της τεχνολογίας. Στόχος μας πάντοτε είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των πλέον σύνθετων υποθέσεων. Δεν είναι τυχαίο που είμαστε, πλέον, το γραφείο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες, πανελλαδικά.

Το γραφείο μας παρέχει άρτιες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες επί παντός ζητήματος, απτομένου του χώρου της έρευνας, στηριζόμενο τόσο στη γνώση και στην εμπειρία του ιδρυτή του και των συνεργατών του, όσο και στην απαραίτητη υλικοτεχνική του υποδομή και στο δίκτυο συνεργατών που διαθέτει.

Η επιτυχία των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε βασίζεται, κυρίως, στην εμπειρία, στη γνώση της έρευνας, στην τεχνογνωσία, καθώς και στη σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας με τους αποδέκτες των υπηρεσιών μας. Προσαρμόζουμε τις έρευνές μας στις εξατομικευμένες απαιτήσεις που έχει κάθε υπόθεση.

Φροντίζουμε να οργανώνουμε και να αξιοποιούμε το δίκτυο των συνεργατών μας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έτσι ώστε να είναι πάντοτε αποτελεσματικό και σε θέση να καλύψει κάθε σύγχρονη απαίτηση στον τομέα της έρευνας, της ασφάλειας και της τεχνολογίας.

Το Γραφείο μας εργάζεται πάντα με στόχο την άμεση και ουσιαστική επίλυση κάθε υπόθεσης που αναλαμβάνουμε, με σεβασμό στον πελάτη και στις ανάγκες του.

Σε συνεργασία με τους πελάτες, ιεραρχούμε τις προτεραιότητες, αποφασίζουμε από κοινού για τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί, θέτουμε τους στόχους και προσπαθούμε να τους υλοποιήσουμε πάντα με γνώμονα τη διασφάλιση και ικανοποίηση των συμφερόντων των εντολέων μας.

Το γραφείο μας είναι κάτοχος της ειδικής Κρατικής Άδειας Λειτουργίας Επιχείρησης Παροχής Ιδιωτικών Ερευνών από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με αριθμό: 4891/7/1/27-ΙΓ’, που επιτρέπει τη δραστηριότητά μας σε όλη την επικράτεια.