ΓΕΡΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤ. ΣΩΤΗΡΗΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 56 Ομόνοια, 10678 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103812228

Γεωγραφικό πλάτος: 23.730473378627913

Γεωγραφικό μήκος: 37.98337361913064

ΓΕΡΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤ. ΣΩΤΗΡΗΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΓΕΡΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤ. ΣΩΤΗΡΗΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο Γεράγγελος Στ Σωτήρης είναι στρατιωτικός δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, που παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες σε στρατιωτικά θέματα και δικαστήρια, με δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα.

Διατηρεί το δικηγορικό γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες σε δικαστικό και συμβουλευτικό επίπεδο. Η πολυετής εμπειρία και το υψηλό επίπεδο κατάρτισης εγγυώνται τη βέλτιστη δυνατή διεκπεραίωση κάθε υπόθεσής σας.

Ασκώντας το δικηγορικό λειτούργημα με αγάπη και βαθιά συναίσθηση ευθύνης, προσφέρουμε άμεση και υπεύθυνη διαχείριση κάθε υπόθεσης, δημιουργώντας προσωπικές σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους εντολείς μας. Με άψογο επαγγελματισμό, φροντίζουμε για τη βέλτιστη δικαστική και εξωδικαστική προάσπιση των συμφερόντων σας.

Διαθέτουμε πλούσια εμπειρία και άριστη εξειδίκευση στα ακόλουθα αντικείμενα της νομικής επιστήμης: στρατιωτικά δικαστήρια,διοικητικές υποθέσεις, ποινικές υποθέσεις.

Επίσης, αναλαμβάνουμε τροχαία ατυχήματα, υποθέσεις οικογενειακού δικαίου, υπερχρεωμένα νοικοκυριά - οφειλές.

Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η άμεση και ουσιαστική επίλυση όλων των διαφορών, επιτυγχάνοντας το μέγιστο δυνατό όφελος για τον εντολέα μας.

Η μακρόχρονη επιτυχημένη διαδρομή του γραφείου του δικηγόρου Σωτήρη Γεράγγελου στην Αθήνα αποτελεί εγγύηση για το υψηλό επίπεδο των νομικών υπηρεσιών που παρέχονται.