ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - ATC - Πάτρα
Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Διεύθυνση: Διονύσιου Σολωμού 16 Αγία Βαρβάρα, 26222 Πάτρα Αχαΐας

Τηλέφωνο: +302610340330

Γεωγραφικό πλάτος: 21.730778805018854

Γεωγραφικό μήκος: 38.239482788563876

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - ATC - Πάτρα

Περιγραφή - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - ATC - Πάτρα Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Η εταιρεία ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ ΟΕ - ATC διαθέτει τρία καταστήματα στην Πάτρα με κεραίες τηλεοράσεων, συστήματα ασφαλείας, μπαταρίες, τηλεοράσεις, ηλεκτρονικά είδη, ηλεκτρολογικό υλικό, δορυφορικά συστήματα κ.ά. Επίσης, διαθέτει τα επίσημα service εταιρειών, όπως Samsung, LG, Philips, αλλά και την αντιπροσωπεία της Forthnet Nova.

Αναλαμβάνουμε να λύσουμε κάθε πρόβλημα στην επίγεια εγκατάσταση και στο κεραιοσύστημα στο χώρο σας, άμεσα και οικονομικά, με όπλο την πολυετή εμπειρία μας. Τοποθετούμε κάθε τύπου επίγεια εγκατάσταση, με εξοπλισμό της αντιπροσωπείας της IKUSI, παγκόσμιου κολοσσού στο χώρο των κεραιοσυστημάτων. Επίσης, αναλαμβάνουμε επαγγελματικές εγκαταστάσεις σε ξενοδοχεια, νοσοκομεία, ακόμα και σε αναμεταδότες που αφορούν ολόκληρα χωριά.

Στα καταστήματά μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα από μεγάλες εταιρείες στο χώρο, με κεραίες εξωτερικές και εσωτερικές κάθε τύπου, ενισχυτές ιστού, κεντρικής εγκατάστασης, γραμμής κ.ά., ενώ θα βρείτε και όλα τα εξαρτήματα διανομής, όπως πρίζες, καλώδια, φις, διαμορφωτές κ.ά.

Τέλος, διαθέτουμε αποκωδικοποιητές Digea Mpeg4 για όλα τα ψηφιακά νέα κανάλια.