ΗΧΟΣ - ΕΙΚΟΝΑ - Ελληνικό
Άλλο - Ελληνικό Ελληνικό - Αττικής

Διεύθυνση: Αφροδίτης 50 Σούρμενα, 16777 Ελληνικό Αττικής

Τηλέφωνο: +302109601428

Γεωγραφικό πλάτος: 23.753554185752822

Γεωγραφικό μήκος: 37.89507951169514

ΗΧΟΣ - ΕΙΚΟΝΑ - Ελληνικό

Περιγραφή - ΗΧΟΣ - ΕΙΚΟΝΑ - Ελληνικό Άλλο - Ελληνικό Ελληνικό - Αττικής

Η επιχείρηση ΗΧΟΣ - ΕΙΚΟΝΑ, στο Ελληνικό, ιδρύθηκε από τον Σαράντο Χαλούλο, τελειόφοιτο τότε του τμήματος Ηλεκτρονικών του ΤΕΙ Πειραιώς, στις αρχές της δεκαετίας του '90, με βασικό αντικείμενο δραστηριότητας τα ηχητικά συστήματα και την εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας στο χώρο του θεάματος και της ψυχαγωγίας.

Η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε αρχικά στον επαγγελματικό ήχο και αργότερα στον καλλιτεχνικό φωτισμό και στην εικόνα. Η μακρόχρονη εμπειρία μας, το μεράκι και η αγάπη μας για το αντικείμενο συμπληρώνονται από το σύγχρονο ιδιόκτητο εξοπλισμό μας, χάρη στον οποίο μπορούμε να φέρουμε εις πέρας, με επιτυχία, από μια μεγάλη ανοικτή συναυλία, θεατρικά, δεξιώσεις, εκθέσεις και παρελάσεις μέχρι ένα μικρό πάρτυ στο σπίτι. Θεωρούμε τον εξοπλισμό πολύ σημαντική επένδυση, γι’ αυτό τον επιλέγουμε με τα αυστηρότερα κριτήρια, βάσει της αξιοπιστίας και της απόδοσής του.

Τα τελευταία χρόνια συνεργαζόμαστε άμεσα με την εταιρεία ΗΧΟΣΥΝΘΕΣΗ του Ανδρέα Καραμανλή, η οποία διακρίνεται για την τεχνογνωσία και τον άριστο εξοπλισμό της. Έχουμε κάνει πολλές και σημαντικές επενδύσεις, κυρίως όσον αφορά την εφαρμογή της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας στη μίξη και αναπαραγωγή του ήχου.

Μία από τις υπηρεσίες μας είναι η ενοικίαση εξοπλισμού (και η μεταφορά - εγκατάσταση - χειρισμός) σε μουσικά φεστιβάλ, συναυλίες, δεξιώσεις ή πάρτυ, όπως επίσης και σε σχολικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, παρελάσεις ή επιδείξεις, αλλά και σε εγκαίνια, σε εκθεσιακά περίπτερα, συνέδρια, παρουσιάσεις, ομιλίες.

Επιπλέον, το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας διαθέτει μεγάλη πείρα στη μελέτη, στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση μόνιμων οπτικοακουστικών εγκαταστάσεων και αρχιτεκτονικών φωτισμών σε μπαρ, club και κέντρα διασκέδασης, όπως και σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, συνεδριακά κέντρα.

Επίσης, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για εκδηλώσεις σε σχολεία, ωδεία, μουσικές σκηνές, θέατρα, κινηματογραφικές αίθουσες.

Υποστηρίζουμε με τον εξοπλισμό μας και studio ηχογραφήσεων - προβών, ιερούς ναούς, μουσεία, γήπεδα ανοικτά και κλειστά και γενικά σε χώρους συγκέντρωσης κοινού.

Η εταιρεία διαθέτει ένα ευρύ πελατολόγιο.