ΤΖΑΡΤΖΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΒΕΕ - Σίνδος
Άλλο - Σίνδος Σίνδος - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Β' Είσοδος, 57400 Σίνδος Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310737555

Γεωγραφικό πλάτος: 22.810700159282963

Γεωγραφικό μήκος: 40.68048458330881

ΤΖΑΡΤΖΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΒΕΕ - Σίνδος

Περιγραφή - ΤΖΑΡΤΖΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΒΕΕ - Σίνδος Άλλο - Σίνδος Σίνδος - Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία ΤΖΑΡΤΖΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΒΕΕ, με έδρα τη Σίνδο Θεσσαλονίκης, κατασκευάζει ράφια, παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις σχεδιασμού και κατασκευής στους πελάτες της.

Με τη μεγάλη εμπειρία που έχουμε αποκομίσει, είναι σίγουρο ότι θα σχεδιάσουμε για εσάς το χώρο σας με υψηλή αισθητική και με τη μεγαλύτερη δυνατή λειτουργικότητα, σε λογικό κόστος. Παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις κατασκευής και σχεδιασμού καταστήματος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε τα ακριβή χαρακτηριστικά του χώρου σας, έτσι ώστε να ετοιμάσουμε τη δική σας προσφορά.

Η εταιρεία αναλαμβάνει τη μεταφορά και τη συναρμολόγηση των προϊόντων από εξειδικευμένο συνεργείο, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό ανεπιθύμητα προβλήματα και φθορές. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, υπάρχει δυνατότητα άμεσου service από εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρείας μας ή/και από επιλεγμένους συνεργάτες μας, με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Η εταιρεία, λειτουργώντας σύμφωνα με τα δεδομένα της αγοράς, παρέχει τη δυνατότητα διακανονισμού μέσω ευέλικτων χρηματοδοτικών προγραμμάτων, τα οποία στόχο έχουν να σας παράσχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσετε τις εγκαταστάσεις που σας αξίζουν.

Για να φτάσουμε στον επιθυμητό στόχο, τυποποιήσαμε τις λειτουργίες της εταιρείας μας με τέτοιο τρόπο, ώστε να ελέγχουμε τα προϊόντα μας σε όλα τα στάδια της παραγωγής, εξασφαλίζοντας σταθερά την καλύτερη δυνατή ποιότητα για σας. Επίσης, η συνεργασία μας με κορυφαία εργοστάσια μάς δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις προς όφελός σας.