ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - Καλαμάκι (ή Άλιμος)
Άλλο - Καλαμάκι (ή Άλιμος) Καλαμάκι (ή Άλιμος) - Αττικής

Διεύθυνση: Ρίτσου Γιάννη 17 & Λειβαδίτη Τάσου Ακτή Αλίμου - Λουτρά, 17455 Καλαμάκι (ή Άλιμος) Αττικής

Τηλέφωνο: +302109846933

Γεωγραφικό πλάτος: 23.721082893028676

Γεωγραφικό μήκος: 37.90704839897892

ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - Καλαμάκι (ή Άλιμος)

Περιγραφή - ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - Καλαμάκι (ή Άλιμος) Άλλο - Καλαμάκι (ή Άλιμος) Καλαμάκι (ή Άλιμος) - Αττικής

Στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Καλαμάκι (Άλιμος), βρίσκεται η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και εξειδικευμένος επισκευαστής της Nissan - Renault ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.

Κατά τη διάρκεια των χρόνων λειτουργίας μας, στόχος μας είναι να είμαστε οι άνθρωποι που μπορείτε να εμπιστευθείτε, τόσο για την αγορά του αυτοκινήτου σας, όσο και για τη συντήρησή του.

Η μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο του αυτοκινήτου, από το 1986, η συνέπειά μας και ο σεβασμός σε κάθε πελάτη εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα εργασίας, σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Η εταιρεία μας Σπ. Χατζηνικήτας, ως μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου της Nissan - Renault, δραστηριοποιείται στην εμπορία όλων των νέων μοντέλων Nissan - Renault και, παράλληλα, διαθέτει τμήμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας δείξουν όποιο μοντέλο εσείς επιλέξετε. Θα σας ενημερώσουν, θα σας πληροφορήσουν για κάθε δυνατή λειτουργία του οχήματος και θα σας δώσουν έντυπη προσφορά, προτείνοντάς σας χρηματοδοτικά προγράμματα που θα σας διευκολύνουν!

Εάν, πάλι, έχετε ήδη βρει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Nissan - Renault και σκέφτεστε να προβείτε σε αγορά, ελάτε σε εμάς και θα σας κάνουμε ένα γενικό έλεγχο, πριν το αγοράσετε.

Στη Nissan - Renault Σπ. Χατζηνικήτας έχουμε γνήσια ανταλλακτικά, με την εγγύηση Nissan - Renault!

Επιλέξτε τη Nissan - Renault Σπ. Χατζηνικήτας και επωφεληθείτε των υπηρεσιών μας:

Service - Ηλεκτρολογείο

Φανοποιείο - Βαφείο

Επίσης, στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε ειδικό τμήμα εμπορίας αυτοκινήτου - ανταλλακτικών και γραμμή ΚΤΕΟ.