ΣΑΡΝΑΖΙΔΗΣ Α. ΛΑΖΑΡΟΣ - Νέα Σμύρνη
Άλλο - Νέα Σμύρνη Νέα Σμύρνη - Αττικής

Διεύθυνση: 2ας Μαΐου 10, 17121 Νέα Σμύρνη Αττικής

Τηλέφωνο: +302109370031

Γεωγραφικό πλάτος: 23.712134853970415

Γεωγραφικό μήκος: 37.94677392270434

ΣΑΡΝΑΖΙΔΗΣ Α. ΛΑΖΑΡΟΣ - Νέα Σμύρνη

Περιγραφή - ΣΑΡΝΑΖΙΔΗΣ Α. ΛΑΖΑΡΟΣ - Νέα Σμύρνη Άλλο - Νέα Σμύρνη Νέα Σμύρνη - Αττικής

Ο Δρ ΣΑΡΝΑΖΙΔΗΣ Α ΛΑΖΑΡΟΣ είναι ειδικός ορθοδοντικός για παιδιά και ενήλικες και εδρεύει στην Αθήνα (Νέα Σμύρνη). Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή το 1985 και, έπειτα από 2 χρόνια μετεκπαίδευσης, απέκτησε τον τίτλο του ορθοδοντικού. Δραστηριοποιείται στο χώρο της ορθοδοντικής από το 1988, όταν και λειτούργησε το πρώτο του ιατρείο.

Η εμπειρία 30 χρόνων εργασίας στο χώρο αυτό τού έχει διδάξει δύο πράγματα, όσον αφορά την ορθοδοντική θεραπεία και την επιτυχή έκβασή της:

Πρώτον, ότι προϋποθέτει έναν ειδικό ορθοδοντικό με βαθιά γνώση, μεγάλη εμπειρία και ικανότητα τόσο σε διαγνωστικό, όσο και σε θεραπευτικό επίπεδο. Μόνον έτσι είναι δυνατή η αναγνώριση της πραγματικής φύσης του ορθοδοντικού προβλήματος και η εφαρμογή των κατάλληλων μηχανισμών για ένα σωστό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Δεύτερον, ότι προϋποθέτει και ένα συνεπή ασθενή, που ακολουθεί τις οδηγίες του ορθοδοντικού του, τηρεί τα ραντεβού του και φροντίζει τη στοματική του υγιεινή.

Όταν αυτές οι δύο προϋποθέσεις εκπληρώνονται, τότε μόνο επιτυγχάνεται το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά την πρώτη προϋπόθεση, η ενασχόληση με την ορθοδοντική απαιτεί τη διαρκή ενημέρωση του ορθοδοντικού πάνω στις εξελίξεις και στην πρόοδο της ειδικότητας, κυρίως μέσω της συμμετοχής του σε επιμορφωτικά σεμινάρια και συνέδρια.