ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ Ε. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δρ - Νέα Ερυθραία
Άλλο - Νέα Ερυθραία Νέα Ερυθραία - Αττικής

Διεύθυνση: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ 7, 14671 Νέα Ερυθραία Αττικής

Τηλέφωνο: +302106201809

Γεωγραφικό πλάτος: 23.81652532108576

Γεωγραφικό μήκος: 38.088952887840975

ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ Ε. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δρ - Νέα Ερυθραία

Περιγραφή - ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ Ε. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δρ - Νέα Ερυθραία Άλλο - Νέα Ερυθραία Νέα Ερυθραία - Αττικής

Ο καρδιολόγος Βολτυράκης Ε Ευάγγελος Δρ διατηρεί ιατρείο στη Νέα Ερυθραία και είναι αριστούχος απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, στο Μαρούσι (υπεύθυνος τμήματος κοπώσεων). Επίσης, είναι επιστημονικός συνεργάτης της Β' Πανεπιστημιακής κλινικής στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ και μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και πιστοποιημένος από το European Resuscitation Council, ως εκπαιδευτής ALS (Advanced Life Support), στα σεμινάρια που διοργανώνονται στην Ελλάδα και διεθνώς.

Απέκτησε πτυχίο Doctor of Medicine, με άριστα, το 1999 από την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Semmelweis (αγγλικό πρόγραμμα) και στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών εκπόνησε τη διδακτορική διατριβή του στον τομέα της κολπικής μαρμαρυγής. Ειδικεύτηκε, επί 2ετία, στην παθολογία στη Β' πανεπιστημιακή παθολογική κλινική ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Γ.Ν.Α. και, επί 4ετία, στην καρδιολογία στη Β' πανεπιστημιακή καρδιολογική κλινική Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ.

Κεντρική φιλοσοφία του ιατρείου είναι ο συνδυασμός του σύγχρονου εξοπλισμού με την άρτια επιστημονική κατάρτιση και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Διενεργούνται οι εξής εξετάσεις: εξειδικευμένος έλεγχος, παρακολούθηση ασθενών με αρτηριακή υπέρταση και δυσλιπιδαιμία.

Παρέχονται υπηρεσίες που αφορούν το μεταβολικό σύνδρομο, τη στεφανιαία νόσο, την καρδιακή ανεπάρκεια, τις αρρυθμίες κ.λπ.

Ασχολείται με καρδιολογικά νοσήματα και οξυμετρία και πραγματοποιεί προαθλητικό έλεγχο, καρδιολογικό Check-up και δοκιμασία κοπώσεως (ασύρματη).

Διατίθεται holter ρυθμού 24h με ψηφιακό καταγραφέα μικρού μεγέθους και holter 24h καταγραφής αρτηριακής πιέσεως.

Παρέχει ηλεκτροκαρδιογράφημα 12 απαγωγών, υπερηχογράφημα -triplex καρδιάς - ανιούσας αορτής με έγχρωμο υπερηχοτομογράφο νεότερης γενιάς με κεφαλή Phased Array και Loop recorder - Event recorder.

Επίσης, πραγματοποιούνται κατ' οίκον επισκέψεις με φορητό ηλεκτροκαρδιογράφο & οξυμετρία, καθώς και triplex καρδιάς.

Υπάρχει η δυνατότητα παραπομπής στο δημόσιο τομέα (Πανεπιστημιακό Γ. Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ) ή στον ιδιωτικό, για πραγματοποίηση διοισοφάγειου υπερηχογραφήματος, stress ECHO, σπινθηρογραφήματος μυοκαρδίου, στεφανιογραφίας και αγγειοπλαστικής με εμφύτευση stent.