ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΖΩΗΣ - OLYMPIC ENGINEERING & CONSULTING - Πύργος
Άλλο - Πύργος Πύργος - Ηλείας

Διεύθυνση: Αρχιμήδους 5 Κέντρο, 27131 Πύργος Ηλείας

Τηλέφωνο: +302621026907

Γεωγραφικό πλάτος: 21.43179821834927

Γεωγραφικό μήκος: 37.67695264987712

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΖΩΗΣ - OLYMPIC ENGINEERING & CONSULTING - Πύργος

Περιγραφή - ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΖΩΗΣ - OLYMPIC ENGINEERING & CONSULTING - Πύργος Άλλο - Πύργος Πύργος - Ηλείας

Η εταιρεία μας, Σιδηροκαστρίτης Ζώης - Olympic Engineering & Consulting, βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας και, από το 2008, ασχολείται με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (φωτοβολταϊκά συστήματα) και την εξοικονόμηση ενέργειας, με στόχο την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλού επιπέδου.

Πιο συγκεκριμένα, ειδικευόμαστε σε αυτόνομα φωτοβολταϊκά - υβριδικά συστήματα, διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά συστήματα (πάρκα, οικιακά 10Kw, Net metering για αυτοπαραγωγή ενέργειας).

Ειδικευόμαστε σε εγκαταστάσεις, σχεδιασμό, μελέτες, τεχνική υποστήριξη, συντηρήσεις φωτοβολταϊκών και θέρμανση - ψύξη με αντλίες θερμότητας, κλιματισμό air condition, multi, VRF και οικονομικό φωτισμό(φωτισμός LED, CFL).

Εισαγουμε και διανέμουμε φωτοβολταϊκά πάνελ τεχνολογίας CIS της Ιαπωνικής εταιρείας SOLAR FRONTIER, προϊόντα της Γερμανικής εταιρείας STECA (Inverters διασυνδεδεμένων και αυτόνομων συστημάτων, ρυθμιστές φόρτισης, μετρητές ενέργειας, ενεργειακοί λαμπτήρες κ.ά.), καθώς και ηλεκτρολογικό υλικό (υλικά ράγας και πίνακες NOARK).

Φωτοβολταϊκά συστήματα - Κατασκευές και μελέτες:

Είμαστε από τους πρωτοπόρους στο Νομό Ηλείας που ασχολήθηκαν με τα φωτοβολταϊκά συστήματα και για αυτό το λόγο είμαστε εξειδικευμένοι σε εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και μελέτες φωτοβολταϊκών. Έχουμε κατασκευάσει πάνω από 160 έργα στο Νομό Ηλείας, όπως φωτοβολταϊκά πάρκα, φωτοβολταϊκά σε στέγες και δώματα (οικιών & επιχειρήσεων), καθώς και αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα - ένα από τα μεγαλύτερα φωτοβολταϊκά πάρκα μας έχει ισχύ 1MW!

Ιδιόκτητα συνεργεία:

Διαθέτουμε εξειδικευμένα ιδιόκτητα συνεργεία, με καταρτισμένο και πολύπειρο προσωπικό, καθώς και όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό. Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται διαρκώς, τόσο με ενδοεταιρική εκπαίδευση, όσο και με εξωτερικά σεμινάρια. Τα συνεργεία μας απαρτίζονται από εξειδικευμένους τεχνίτες, αδειούχους ηλεκτρολόγους και διπλωματούχους μηχανικούς.

SOLAR FRONTIER - Επίσημη αντιπροσωπεία:

Η SOLAR FRONTIER διαθέτει το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής φωτοβολταϊκών πάνελ στην Ιαπωνία και είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πάνελ τεχνολογίας CIS στον κόσμο. Διανέμουμε χονδρικώς τα φωτοβολταϊκά πάνελ SOLAR FRONTIER σε πελάτες ανά την Ελλάδα, τα οποία, λόγω της τεχνολογίας CIS, παρουσιάζουν μια σειρά από πλεονεκτήματα και έχουν αυξημένη παραγωγή ενέργειας +10%.

Κατά το έτος 2012, πήραμε πιστοποίηση, για το σύστημα διαχείρισης της ποιότητάς μας και η ποιότητα των κατασκευών μας βεβαιώθηκε από ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης. Τα έργα μας κατασκευάστηκαν και συνεχίζουμε να τα κατασκευάζουμε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΝ 62446:2009.