ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ RHYME & REASON - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Πλατεία Καπνικαρέας 3 & Ερμού 53 Μοναστηράκι 6ος Όροφος, 10563 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103001011

Γεωγραφικό πλάτος: 23.728825539527584

Γεωγραφικό μήκος: 37.976285722354774

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ RHYME & REASON - Αθήνα

Περιγραφή - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ RHYME & REASON - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ RHYME & REASON, στην Αθήνα, προσφέρει υψηλής ποιότητας Επαγγελματικές Μεταφράσεις - Διερμηνείες, από μεταφραστές και επιμελητές σε όλο τον κόσμο.

Χρέωση ανά λέξη: Χωρίς ελάχιστες και κρυφές χρεώσεις, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς, με αυτοματοποιημένες διαδικασίες και με ακρίβεια και αμεσότητα των διαδικτυακών διαδικασιών, υπάρχει συνεχής υποστήριξη των πελατών, ενώ παρέχεται υποστήριξη, ακόμα και μετά το πέρας της εργασίας σας.

Η RHYME & REASON παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής μετάφρασης και διερμηνείας σε πάνω από 130 γλωσσικούς συνδυασμούς, μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου συνεργατών. Έχουμε στο ενεργητικό μας χιλιάδες σελίδων μετάφρασης, σε κάθε τομέα της επιστήμης, της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας, του συμβατικού δικαίου και της λογοτεχνίας, καθώς και διερμηνείες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Το γεγονός ότι η έδρα μας βρίσκεται στην Πάτρα, μάς επιτρέπει να διαθέτουμε τις υπηρεσίες μας σε τιμές ανταγωνιστικότερες από αυτές της πρωτεύουσας, ενώ εκμεταλλευόμαστε την τεχνογνωσία και τις υποδομές μίας εκ των μεγαλυτέρων πόλεων της Ελλάδας.

Προσπαθώντας να εξασφαλίσουμε διαφάνεια στις τιμές μας, τις ορίζουμε εκ των προτέρων ανά γλωσσικό συνδυασμό, ανεξαρτήτως αντικειμένου.