ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ ΜΩΥΣΗΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Ιωαννίνων 72 Κολωνός, 10444 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302105143434

Γεωγραφικό πλάτος: 23.71657269615421

Γεωγραφικό μήκος: 37.99440872171849

ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ ΜΩΥΣΗΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ ΜΩΥΣΗΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η σχολή οδηγών ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ ΜΩΥΣΗΣ αποτελεί ένα αξιόπιστο κέντρο θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών για όλες τις κατηγορίες οχημάτων και έχει έδρα στην Αθήνα.

Η σχολή μας προσφέρει εκπαίδευση για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, καθώς επίσης και τη δυνατότητα μαθημάτων με προσομοιωτή οδήγησης.

Εκτός από μαθήματα για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης, προσφέρουμε υπηρεσίες, όπως μετεκπαιδεύσεις οδηγών, ανανεώσεις αδειών οδήγησης, αλλά και ειδικών αδειών για ταξί.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε αντικαταστάσεις αδειών από απώλεια ή φθορά, μετατροπές επαγγελματικών αδειών, καθώς επίσης και αντικαταστάσεις αδειών παλαιού τύπου. Στόχος μας είναι η σύγχρονη, ευχάριστη και υπεύθυνη εκπαίδευση των υποψήφιων οδηγών σε ολιγομελή τμήματα.

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο της εκπαίδευσης και το πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας! Τα πρακτικά μαθήματα γίνονται σε προσεκτικά επιλεγμένες περιοχές, ώστε ο οδηγός να ενταχθεί ομαλά σε όλες τις συνθήκες κυκλοφορίας.

Επίσης, τα θεωρητικά μαθήματα διεξάγονται με τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων, ώστε ο μαθητής να εντρυφήσει στην ουσία της θεωρίας, αλλά και να βοηθηθεί στο να την κατανοήσει. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη δημιουργία σωστών και υπεύθυνων οδηγών, που οδηγούν με ασφάλεια προς τους γύρω τους και τον εαυτό τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, η επιτυχία στις εξετάσεις είναι εγγυημένη!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, διαθέτουμε και ένα υποκατάστημα στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!