ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΣ Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ MD - Άγιος Δημήτριος
Άλλο - Άγιος Δημήτριος Άγιος Δημήτριος - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 318, 17343 Άγιος Δημήτριος Αττικής

Τηλέφωνο: +302109705256

Γεωγραφικό πλάτος: 23.74391073715221

Γεωγραφικό μήκος: 37.93406704161045

ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΣ Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ MD - Άγιος Δημήτριος

Περιγραφή - ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΣ Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ MD - Άγιος Δημήτριος Άλλο - Άγιος Δημήτριος Άγιος Δημήτριος - Αττικής

Στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, μέσα σε ένα state-of-the-art περιβάλλον, βρίσκεται το οφθαλμολογικό κέντρο DENTAL EYE PROJECT, ένα κόσμημα για τα νότια προάστια της Αθήνας, που δημιούργησε με πολλή φροντίδα ο χειρουργός οφθαλμίατρος Δημητρακάς Π Παναγιώτης MD.

Ο χειρουργός είναι επιστημονικός υπεύθυνος του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Κέντρου, uποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πανεπιστημιακός συνεργάτης στην Α΄ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Γ.Ν.Α. ¨Γ. Γεννηματάς¨.

Ο ιατρός είναι εξειδικευμένος στη διαθλαστική χειρουργική για τη διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού με excimer laser τελευταίας γενιάς, στη μικροχειρουργική του καταρράκτη και στη χειρουργική θεραπεία του κερατόκωνου με τη μέθοδο της διασύνδεσης του κολλαγόνου του κερατοειδούς (Collagen Cross-Linking).

Έχει πολύ σημαντική κλινική και θεραπευτική εμπειρία σε παθήσεις του αμφιβληστροειδούς, όπως είναι η ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, οι αγγειακές αποφράξεις του αμφιβληστροειδούς κ.ά., καθώς και σε παθήσεις υαλοειδούς-αμφιβληστροειδούς, όπως είναι η αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, η επιαμφιβληστροειδική μεμβράνη, η οπή ωχράς κ.ά.

Επίσης, έχει πολύ σημαντική κλινική και θεραπευτική εμπειρία, στη φαρμακολογική και χειρουργική διαχείριση ασθενών με γλαύκωμα. Με πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης και περί τις 15.000 εγχειρήσεις οφθαλμού, ο ιατρός παραμένει στην πρώτη γραμμή, παρέχοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους στην χειρουργική οφθαλμού και των παθήσεων του.

Στα πλαίσια του ερευνητικού του έργου, έχει δημοσιεύσει μελέτες σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και έχει πλούσιο συγγραφικό και εκπαιδευτικό έργο.

Είναι μέλος στις σημαντικότερες, διεθνώς, επιστημονικές κοινότητες. Έχοντας εκπαιδευθεί στα πλέον αναγνωρισμένα ιατρικά πανεπιστήμια και νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού και, με υψηλό επιστημονικό ενδιαφέρον για την ειδικότητά του, ο ιατρός διακρίνεται για τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες του, προσφέροντας έγκαιρη και αξιόπιστη λύση σε οφθαλμολογικά προβλήματα, ανεξαρτήτως της πολυπλοκότητας ή της δυσκολίας τους, σε ασθενείς κάθε ηλικίας, σε έναν ενιαίο χώρο, με τον πλέον καινοτόμο οφθαλμολογικό εξοπλισμό και πάντα με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τον ασθενή.

Το κέντρο βρίσκεται σε μια προσιτή τοποθεσία για τους κατοίκους της Αθήνας, των νοτίων προαστίων, αλλά και τον επισκέπτη από την επαρχία και το εξωτερικό. Παρέχει εύκολη πρόσβαση, πάρκινγκ, στον παράδρομο και σε ασθενείς ΑΜΕΑ, σε πολύ κοντινή απόσταση από το Μετρό.

Στεγάζεται σε ανακαινισμένες εγκαταστάσεις υψηλής αισθητικής, λειτουργικότητας και υγιεινής, με στόχο την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, με εξατομικευμένη ιατρική φροντίδα προς τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, χωρίς μαζική αντιμετώπιση και χωρίς να υπάρχει ο απρόσωπος χαρακτήρας των μεγάλων κέντρων.

Διαθέτει, δε, ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα παιδιά, ώστε να απασχοληθούν και να αισθανθούν άνετα.

Περιηγηθείτε στο website μας, γνωρίστε μας και εκμεταλλευθείτε στο έπακρο τις δυνατότητες της σύγχρονης οφθαλμολογίας.

Επικοινωνήστε σήμερα για το δικό σας ραντεβού!