ΤΣΕΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Χαϊδάρι
Άλλο - Χαϊδάρι Χαϊδάρι - Αττικής

Διεύθυνση: Φαβιέρου 15 Παλατάκι - Άγιος Γεώργιος, 12461 Χαϊδάρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105812166

Γεωγραφικό πλάτος: 23.66766618047863

Γεωγραφικό μήκος: 38.01263980395164

ΤΣΕΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Χαϊδάρι

Περιγραφή - ΤΣΕΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Χαϊδάρι Άλλο - Χαϊδάρι Χαϊδάρι - Αττικής

Ο κύριος ΤΣΕΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είναι ουρολόγος με Ιατρειο στο Χαϊδάρι. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2002. Ακολούθως, εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθριου στο Π. Ι. Αγίας Γαλήνης στο νομό Ρεθύμνου Κρήτης. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τη γενική χειρουργική στο Νοσοκομείο της Θήβας. Τέλος, η ειδικότητα της ουρολογίας εξασκήθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, παράλληλα με τη γυναικολογία και την πλαστική χειρουργική, δίνοντάς του τον τίτλο του χειρουργού ουρολόγου ανδρολόγου το 2009.

Έκτοτε, ο ιατρός εξασκεί το επάγγελμά του στο ιδιωτικό του ιατρείο στο Χαϊδάρι, στην οδό Φαβιέρου 15. Έχοντας στη διάθεσή του πλήρη και σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, παρέχει θεραπεία, άμεσα και ανώδυνα, σε εξειδικευμένες ουρολογικές παθήσεις.

Η ταυτόχρονη δράση του στην ομάδα των SOS Ιατρών με την καθημερινή κλινική εμπειρία, τον έφεραν σε επαφή με πλήθος περιστατικών και συνέβαλαν στην άμεση αντιμετώπιση οξέων ουρολογικών παθήσεων.

Η συστηματική του ενασχόληση με θέματα του προστάτη, καθώς και η συνεχής μελέτη, μέσω σεμιναριακών κύκλων, τον κατέστησαν ως έναν από τους πρωτοπόρους χειρουργούς της μεθόδου TURis.

Έχοντας τη θέση του διευθυντή του ουρολογικού τμήματος στην κλινική ΣΩΤΗΡ, ο ιατρός προσπαθεί καθημερινά, με επιστημονικό, αλλά και ανθρώπινο προφίλ, να απαλλάξει τους ασθενείς του από τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Παράλληλα, ο ιατρός είναι συνεργάτης ουρολογικής κλινικής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.