ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ - Σέρρες
Άλλο - Σέρρες Σέρρες - Σερρών

Διεύθυνση: Περιφερειακή Οδός Κόμβος Λεύκωνα, 62123 Σέρρες Σερρών

Τηλέφωνο: +302321085555

Γεωγραφικό πλάτος: 23.551350042593384

Γεωγραφικό μήκος: 41.08984216846397

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ - Σέρρες

Περιγραφή - ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ - Σέρρες Άλλο - Σέρρες Σέρρες - Σερρών

Το KOLLISES - ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ είναι ένα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής και χονδρικής πώλησης, με τεράστια ποικιλία και προσφορές σε έπιπλα για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο, με φυσική έδρα τη Βόρεια Ελλάδα και, συγκεκριμένα, την πόλη των Σερρών.

Στο e-shop θα βρείτε έπιπλα εσωτερικού χώρου, όπως παιδικά έπιπλα, ντουλάπες, μεταλλικές και πλαστικές, ράφια μεταλλικά ντέξιον, μπαούλα κρεβάτια, καναπέδες, γωνιακούς καναπέδες και πολυθρόνες σαλονιού.

Για την τραπεζαρία σας θα βρείτε πολυθρόνες τραπεζαρίας, τραπέζια φαγητού, μπουφέδες και σετ τραπεζαρίας.

Ακόμη, διαθέτουμε τραπεζάκια σαλονιού, καρέκλες, σκαμπώ, σκαμπώ μπαρ, κομοδίνα, πουφ, ντουλάπες ρούχων, συρταριέρες και έπιπλα τηλεόρασης.

Σε μας θα βρείτε, επιπλέον, ανάκλινδρα, βιβλιοθήκες, μικροέπιπλα, αλλά και καθρέπτες, παπουτσοθήκες και στρώματα ύπνου.

Παράλληλα, μεγάλη ποικιλία διαθέτουμε στα έπιπλα εξωτερικού χώρου, όπως σε καναπέδες κήπου, σετ σαλόνια κήπου, τραπέζια κήπου, σετ τραπεζαρίες κήπου, πολυθρόνες και καρέκλες κήπου.

Επίσης, θα βρείτε ξαπλώστρες παραλίας, σκαμπώ κήπου, κούνιες κήπου, ομπρέλες και κιόσκια.

Όσον αφορά τους επαγγελματικούς σας χώρους, διαθέτουμε έπιπλα γραφείου, καρέκλες, πολυθρόνες και καναπέδες γραφείου, γραφεία, βιβλιοθήκες και συρταριέρες γραφείου, αλλά και πολλά άλλα που πρέπει να εξερευνήσετε.

Ό,τι θες το έχουμε! Λανσάρουμε καθημερινά νέα προϊόντα με μοναδικό στυλ, ώστε να καλύπτουμε κάθε γούστο και κάθε ανάγκη για τον εξοπλισμό του σπιτιού και του επαγγελματικού σας χώρου. Το KOLLISES, 24 ώρες το 24ωρο, σε περιμένει για να σου προσφέρει μοναδικά προϊόντα, σε απίστευτες τιμές. Αυτοί Είμαστε, Οι Kollises.