ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ M.Sc - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 103 Αμπελόκηποι, 11523 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302117008290

Γεωγραφικό πλάτος: 23.76647288941351

Γεωγραφικό μήκος: 37.992724824746944

ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ M.Sc - Αθήνα

Περιγραφή - ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ M.Sc - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο κύριος ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MSc είναι ψυχολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό του γραφείο στην περιοχή Αμπελόκηποι, στην Αθήνα.

Είναι Δάσκαλος του Διεθνούς Οργανισμού «Attachment Parenting International», με σκοπό την ανάπτυξη του ασφαλούς συναισθηματικού δεσμού (secure attachment), την ενδυνάμωση του ζευγαριού και της οικογένειας.

Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στο «Ψ- Δίκτυο- Πρόσβαση στη Στήριξη».

Είναι συνεργάτης στην «Attachment Parenting Hellas» και στην Εταιρία Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας «Melapus». Εδώ και έντεκα χρόνια, εργάζεται ως Υγειονομικός Ψυχολόγος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Διδάσκει στο Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο «Το ‘Ερμα» και στη Σχολή Κινηματογράφου «ΚινηματογράΦΩΣ».

Επίσης, είναι εξωτερικός συνεργάτης στο Πολύχρωμο Σχολείο (Rainbow School) για μια συμπεριληπτική εκπαίδευση σε ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού στη σχολική κοινότητα.

Είναι απόφοιτος βασικών και μεταπτυχιακών σπουδών Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει συμμετάσχει σε βραχύχρονες και μακροχρόνιες ψυχοθεραπευτικές εκπαιδεύσεις, όπως Συστημική Ψυχοθεραπεία, Narrative Therapy, Art Therapy, Play Therapy. Αξιοποιεί τις σπουδές του και τις εκπαιδεύσεις του με συνθετικό τρόπο (integrative approach).

Στα ιδιωτικά γραφεία που διατηρεί, καθώς υπάρχει και υποκατάστημα στο Χαλάνδρι Αττικής, οι άνθρωποι προσέρχονται για διάφορα ζητήματα, όπως συναισθηματικές δυσκολίες, αγχώδεις εκδηλώσεις, δυσκολίες στις συντροφικές τους σχέσεις, ζητήματα σεξουαλικότητας, προβλήματα στο γάμο και στο μεγάλωμα των παιδιών, αυτογνωσία και προσωπική ανάπτυξη.

Στόχος του είναι η προαγωγή της ψυχικής υγείας και η ανάπτυξη μιας αίσθησης προσωπικής ασφάλειας και ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για το επαγγελματικό και διδακτικό του έργο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του.