ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - Αχαρνές
Άλλο - Αχαρνές Αχαρνές - Αττικής

Διεύθυνση: Ιωάννη Θηβαίου 2, 13673 Αχαρνές Αττικής

Τηλέφωνο: +302102440727

Γεωγραφικό πλάτος: 23.738060787170724

Γεωγραφικό μήκος: 38.07838551332991

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - Αχαρνές

Περιγραφή - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - Αχαρνές Άλλο - Αχαρνές Αχαρνές - Αττικής

Η «Ασκληπιός», από το 1999 κατάφερε να εξελιχθεί σε μία από τις πιο αξιόλογες εταιρείες στο χώρο των απολυμάνσεων - απεντομώσεων στις Αχαρνές.

Κατέχει ένα σημαντικό ποσοστό της αγοράς, εξυπηρετώντας, με τις υπηρεσίες που προσφέρει, δήμους, σχολικά κτίρια, επαγγελματικούς χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, catering, εργαστήρια ζύμης, εστιατόρια, καφετέριες, καφενεία και bar. Στους χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος περιλαμβάνονται και σχολικά κυλικεία, κυλικεία, καντίνες, κτήματα δεξιώσεων, αίθουσες δεξιώσεων, frozen yogurt bars, διάθεσης donuts κ.λπ. Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε εταιρείες, γραφεία, βιομηχανίες, ξενοδοχεία, εγκαταστάσεις φύλαξης κατοικίδιων και κτηνιατρεία. Παράλληλα, προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κινηματογράφους, αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα 5×5, σχολές χορού, γυμναστήρια), νοσοκομεία κ.λπ.

Στόχος μας παραμένει η διατήρηση της υψηλής κατάταξής μας μεταξύ των εταιρειών του τομέα μας και η επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε ευρύτερο πλαίσιο με την ίδια επιτυχία.

Υποχρέωσή μας είναι η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας για τα άτομα που εργάζονται στο χώρο μας, για τους πελάτες μας, αλλά και για το περιβάλλον, στο οποίο ζούμε.