ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κηφισιά
Άλλο - Κηφισιά Κηφισιά - Αττικής

Διεύθυνση: Μάρκου Μπότσαρη 25 Αγία Κυριακή, 14561 Κηφισιά Αττικής

Τηλέφωνο: +302102441401

Γεωγραφικό πλάτος: 23.8001578043389

Γεωγραφικό μήκος: 38.07343333525717

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κηφισιά

Περιγραφή - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κηφισιά Άλλο - Κηφισιά Κηφισιά - Αττικής

Η εταιρεία Μονώσεις Αγγελόπουλος, στην Κηφισιά, δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο στο χώρο των μονώσεων, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αξιόπιστα και υπεύθυνα, στους υποψήφιους πελάτες της.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονα, πιστοποιημένα συστήματα μονώσεων και τα εφαρμόζουμε με τον τρόπο που ορίζουν οι κατασκευάστριες εταιρείες, ούτως ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε και το αποτέλεσμα. Οι εγγυήσεις μας ανταποκρίνονται σε πραγματικούς χρόνους ζωής, πάντοτε με τις κατάλληλες προδιαγραφές. Προσφέρουμε ποιότητα στις υπηρεσίες μας, αλλά και τις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς.

Οι μονώσεις ταρατσών είναι ο τομέας μας, ένας χώρος στον οποίο δραστηριοποιούμαστε χρόνια και τον γνωρίζουμε εξαιρετικά καλά.

Η μόνωση ταράτσας χωρίζεται σε δύο κατηγορίες:

Συμβατική μόνωση: Κατά τη συμβατική μόνωση ταράτσας, η στεγανοποιητική μεμβράνη τοποθετείται πάνω από το στρώμα της θερμομόνωσης. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η προστασία της θερμομόνωσης και η απόδοση των θερμομονωτικών υλικών στο μέγιστο βαθμό.

Ανεστραμμένη μόνωση: Πρόκειται για μία νεότερη μέθοδο μόνωσης, κατά την οποία τα στεγανωτικά υλικά τοποθετούνται απευθείας πάνω στην κατασκευή.

Με τον όρο στεγανοποίηση ταράτσας αναφερόμαστε στο σύνολο των εργασιών που πρέπει να διεκπεραιωθούν στην πλάκα της ταράτσας, ώστε να επιτευχθεί η αποφυγή υγρασίας και εισροής υδάτων στον εσωτερικό χώρο του κτιρίου.

Η στεγανοποίηση της ταράτσας επιτυγχάνεται μέσω δύο σύγχρονων και παγκοσμίως αναγνωρισμένων μεθόδων:

Στεγανοποίηση με Hyperdesmo system: Το Hyperdesmo αποτελεί το υλικό ενός συστατικού, το οποίο, ερχόμενο σε επαφή με την υγρασία της ατμόσφαιρας, πολυμερίζεται και παράγει μια ιδιαίτερα υδρόφοβη μεμβράνη. Είναι ιδανικό για γενική χρήση στεγάνωσης και έχει άριστη πρόσφυση σε σχεδόν όλα τα υποστρώματα.

Στεγανοποίηση με ασφαλτικές μεμβράνες: Η στεγανοποίηση με τη χρήση ασφαλτικών μεμβρανών παρέχει ολοκληρωμένη προστασία κατά της υγρασίας και μειώνει σε ικανοποιητικό βαθμό τις συνέπειες που προκύπτουν από τις εναλλαγές των εξωτερικών καιρικών συνθηκών, οι οποίες επηρεάζουν άμεσα τον εσωτερικό χώρο του κτιρίου.

Η εταιρία Μονώσεις Αγγελόπουλος παρέχει υψηλές υπηρεσίες με τα πιο εξελιγμένα και πιστοποιημένα μονωτικά υλικά της αγοράς. Διαθέτουμε πείρα χρόνων και πραγματοποιούμε εργασίες που χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα και ανθεκτικότητα. Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι πιστοποιημένο και έτσι πάντοτε γνωρίζουν να σας δώσουν τις καλύτερες τεχνικές λύσεις.

Διαθέτουμε πολλά πιστοποιημένα συνεργεία και έτσι μπορούμε να είμαστε συνεπείς στους πελάτες μας. Δίνουμε έγγραφη πολυετή εγγύηση για την μόνωση ταράτσας που σας προσφέρουμε.

Διαθέτουμε πολυετή πείρα με απόλυτα επιτυχημένα πορεία!

Εφαρμόζουμε μονώσεις ταρατσών σε όλη την Αττική.