ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Δυρραχίου 70 Σεπόλια, 10443 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302105140052

Γεωγραφικό πλάτος: 23.716581882477918

Γεωγραφικό μήκος: 38.00681940761073

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ - Αθήνα

Περιγραφή - ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το λογοθεραπευτήριο ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, που απαρτίζεται από έμπειρους λογοθεραπευτές - λογοπεδικούς, βρίσκεται στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στην περιοχή των Σεπολίων, και παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους και γονείς: λογοθεραπείες (για διαταραχές λόγου και ομιλίας, τραυλισμό) και εργοθεραπείες (για γραφοκινητική ικανότητα, αυτοεξυπηρέτηση, δεξιότητες κίνησης).

Παρέχει, επίσης, υπηρεσίες παιγνιοθεραπείας (θεραπεία παιδιών μέσω παιχνιδιών), θεατρικού παιχνιδιού (διεύρυνση δυνατοτήτων των παιδιών μέσω των ρόλων) και συμβουλευτικής γονέων (ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια προς τους γονείς).

Επιπλέον, παρέχεται καθημερινή μελέτη και προετοιμασία για το σχολείο.

Είμαστε μία ομάδα θεραπευτών με αγάπη για τα παιδιά και κοινό στόχο την ευτυχία και την αρμονία της οικογένειας.

Σας περιμένουμε από κοντά να γνωριστούμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν και αφορούν τα παιδιά μας.

Συνεργαζόμαστε με παιδοψυχίατρο, παιδοψυχολόγο και οικογενειακό θεραπευτή, καθώς και με κοινωνικό λειτουργό και παιδοδιατροφολόγο.

Υπάρχει η δυνατότητα θεραπείας κατ' οίκον. Γίνεται δωρεάν διαγνωστικό τεστ και το λογοθεραπευτήριο είναι συμβεβλημένο με όλα τα ταμεία.

Μαζί μας έχουμε παρέα, σε αυτό το παιχνίδι, την υπόλοιπη θεραπευτική ομάδα, που αποτελείται από: λογοθεραπευτή, εργοθεραπευτή, ψυχολόγο, ειδικό παιδαγωγό και παιδοψυχίατρο.