ΚΟΥΡΚΟΥΤΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ - Χολαργός
Άλλο - Χολαργός Χολαργός - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Περικλέους 41, 15561 Χολαργός Αττικής

Τηλέφωνο: +306973022324

Γεωγραφικό πλάτος: 23.798445367278493

Γεωγραφικό μήκος: 37.999408401324786

ΚΟΥΡΚΟΥΤΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ - Χολαργός

Περιγραφή - ΚΟΥΡΚΟΥΤΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ - Χολαργός Άλλο - Χολαργός Χολαργός - Αττικής

Η Κουρκούτη Πολυξένη (Πολίνα) είναι Καρδιολόγος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, με εξειδίκευση στις αρρυθμίες και στον έλεγχο καρδιακού βηματοδότη, και διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο στο Χολαργό.

Είναι διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών στη βασική, πειραματική έρευνα για την αθηρωμάτωση και τα λιπίδια. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στις καρδιολογικές μονάδες εντατικής θεραπείας και είναι συνεργάτιδα του καρδιολογικού τμήματος του Λευκού Σταυρού Αθηνών, ενώ, από το 2015 έως σήμερα, είναι και επιστημονική συνεργάτιδα της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής, τμήματος ηλεκτροφυσιολογίας και βηματοδότησης στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center. Επίσης, από το 2015 έως το 2017, ήταν υπεύθυνη του καρδιολογικού ιατρείου στο μαιευτήριο ΛΗΤΩ. Έκανε την ειδικότητα της Καρδιολογίας στο Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και παλαιότερα είχε συνεργαστεί, ως εξωτερική συνεργάτιδα - καρδιολόγος, με την Αθηναϊκή Κλινική και την Κλινική Κυανός Σταυρός.

Διατηρεί καρδιολογικό ιατρείο στον Χολαργό Αττικής, με παροχή ολοκληρωμένης καρδιολογικής εκτίμησης, αρρυθμιολογικού ελέγχου και ελέγχου βηματοδότη. Παράλληλα, παρέχει τη δυνατότητα 24ωρης καταγραφής καρδιακού ρυθμού και αρτηριακής πιέσεως (Holter ρυθμού και πιέσεως, αντιστοίχως), ηλεκτροκαρδιογραφήματος, triplex καρδιάς, καθώς και ολοκληρωμένου ελέγχου εγκυμοσύνης.

Το ιατρείο παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση και χορήγηση ιατρικών βεβαιώσεων υγείας για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες.