ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΧΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - Βούλα
Άλλο - Βούλα Βούλα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 104, 16673 Βούλα Αττικής

Τηλέφωνο: +302108996290

Γεωγραφικό πλάτος: 23.768619548896403

Γεωγραφικό μήκος: 37.83839100787098

ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΧΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - Βούλα

Περιγραφή - ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΧΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - Βούλα Άλλο - Βούλα Βούλα - Αττικής

O Κόκκαλης Χρ Απόστολος είναι Νεφρολόγος, με ιατρείο στη Βούλα, Διευθυντής Νεφρολόγος στη Νίκαια, στο Ιώνιο Κέντρο Αιμοκάθαρσης και στη Σαλαμίνα, στο Νεφρολογικό Κέντρο Clinitest ΙΩΝΙΟ-group. Ακόμα, είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στη Γενική Κλινική Παναγία η Οδηγήτρια, στον Πειραιά. Σε κεντρικό σημείο στη Βούλα (Βασιλέως Παύλου 104), διατηρεί πλήρως εξοπλισμένο Ιδιωτικό Νεφρολογικό Ιατρείο.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία εισήχθη, λαμβάνοντας υποτροφία από το Υπουργείο Παιδείας. Ασκήθηκε στην ειδικότητα της παθολογίας στο 401 ΓΣΝΑ και στην ειδικότητα της νεφρολογίας στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.

Υπηρέτησε για 2 έτη ως επιμελητής της νεφρολογικής κλινικής και μονάδας τεχνητού νεφρού του Τζανείου Νοσοκομείου, ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία, αποκτώντας σημαντικότατη κλινική και επιστημονική εμπειρία.

Ασχολείται με όλο το φάσμα των νεφρικών παθήσεων, όπως υπέρταση, διαβητική νεφροπάθεια, διατροφή και νεφρός, αιματουρία και λευκωματουρία.

Επίσης, ασχολείται με σπειραματονεφρίτιδες, οξεία και χρόνια νεφρική νόσο, παρακολούθηση ασθενών υπό αιμοκάθαρση και μεταμόσχευση νεφρού.

Αναλαμβάνει νεφρικές κύστεις, λοιμώξεις ουροποιητικού, νεφρολιθίαση - κολικό νεφρού κ.ά.

Έχει παρουσιάσει αξιόλογο επιστημονικό έργο, με πάνω από 50 ανακοινώσεις, ομιλίες και δημοσιεύσεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είναι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νεφρολογικής Εταιρείας.

Δέχεται με ραντεβού στο ιατρείο στη Βούλα, καθώς και στις πιο πάνω συνεργαζόμενες κλινικές (Ιώνιο Νίκαιας, ΙΩΝΙΟ-group Σαλαμίνας, Παναγία η Οδηγήτρια Πειραιά).

Υπάρχει η δυνατότητα κατ' οίκον επισκέψεων και συνταγογράφησης -παραπεμπτικογραφίας με ΕΟΠΥΥ (διαθέτει πιστοποίηση).