ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ Ε.Π.Ε. - Νίκαια
Άλλο - Νίκαια Νίκαια - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Γρηγορίου Λαμπράκη 68, 18454 Νίκαια Αττικής

Τηλέφωνο: +302105451635

Γεωγραφικό πλάτος: 23.661854549853793

Γεωγραφικό μήκος: 37.97831141514005

ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ Ε.Π.Ε. - Νίκαια

Περιγραφή - ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ Ε.Π.Ε. - Νίκαια Άλλο - Νίκαια Νίκαια - Αττικής

Η ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ ΕΠΕ είναι μια μεταφορική εταιρεία, με έδρα στη Νίκαια, η οποία μετράει επτά χρόνια λειτουργίας στο χώρο των μεταφορών ξηράς. Ο Γιώργος Κατσούρης, ιδρυτής της εταιρείας, διαθέτει 38 χρόνια εμπειρίας στην εθνική μεταφορά και στη διανομή.

Ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα το 1993, δημιουργώντας την εταιρεία logistics 'Τα Μυρμήγκια', ενώ το 2000 ίδρυσε την μεταφορική εταιρεία 'Κατσούρης ΕΠΕ'. Διαθέτει 15 ιδιόκτητα φορτηγά, 20 μόνιμα συνεργαζόμενα φορτηγά ψυγεία, 15 φορτηγά διανομής που διαθέτουν δίπλωμα ADR, 5 Van για την επίτευξη διανομών σε δύσκολα σημεία παράδοσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όλα τα οχήματα του στόλου μας είναι εξοπλισμένα με GPS telematics, θερμογράφους, button πανικού και alarm, ενώ παράλληλα όλοι οι οδηγοί μας έχουν παρακολουθήσει, εκτός από τα μαθήματα για το δίπλωμα ADR, και εξειδικευμένα σεμινάρια.

Επίσης, η εταιρεία μας διαθέτει μόνιμη συνεργασία με συμβούλους ADR για τη σωστή και ασφαλή εκτέλεση της διανομής ειδικών φορτίων. Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διανομή χονδρεμπορίου, στη διανομή σε σημεία λιανικής πώλησης, στην πραγματοποίηση εισπράξεων για λογαριασμό πελατών μας, στην επικοινωνία, ενημέρωση των πελατών μας, μέσω εβδομαδιαίων και ημερήσιων report.

Οι σημαντικότεροι πελάτες μας είναι οι: Resoul ΔΗΜΚΑ Α.Ε., ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός ΑΕ και Nestle Waters. Άλλοι σημαντικοί πελάτες μας είναι οι Sygenta Hellas ΑΕΒΕ, Algida, Ε. Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., Π.Γ. Νίκας ΑΒΕΕ, Α. ΚΑΡΥΛΑΚΗΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ και Άνοδος ΕΠΕ.