ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ - Χαλάνδρι
Άλλο - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - Αττικής

Διεύθυνση: Γλαύκης 20 Νέο Χαλάνδρι, 15232 Χαλάνδρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302106827445

Γεωγραφικό πλάτος: 23.803275447676384

Γεωγραφικό μήκος: 38.016144393062035

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ - Χαλάνδρι

Περιγραφή - ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ - Χαλάνδρι Άλλο - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - Αττικής

Η φιλοσοφία του παιδικού σταθμού μας ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, με έδρα το Χαλάνδρι, είναι ότι σκοπός της εκπαίδευσης είναι να δώσει στο παιδί την ελευθερία και τα μέσα, για να αναπτύξει τα μοναδικά ταλέντα της ψυχής και του μυαλού του.

Για να κάνουμε πράξη αυτήν τη φιλοσοφία, φροντίσαμε να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο περιβάλλον για τα παιδιά, εμπλουτισμένο με πολλές δημιουργικές δραστηριότητες και επανδρωμένο με έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς.

Τμήματα: μεταβρεφικό, προ-προνηπιακό και προνηπιακό - νηπιακό.

Διαθέτουμε παιδαγωγικό πρόγραμμα διαμορφωμένο, σύμφωνα με το Διαθεματικό Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών του Υπουργείου Παιδείας για την προσχολική εκπαίδευση. Παρέχουμε τρία γεύματα κάθε μέρα: πρωινό, μεσημεριανό και απογευματινό και βιολογικά φρούτα και λαχανικά, υγιεινό τρόπο μαγειρέματος κάθε πρωί στην κουζίνα του σχολείου και φρέσκα προϊόντα.

Υπάρχει η δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης των παιδιών, μηνιαία ιατρική παρακολούθηση από παιδίατρο και συνεργασία με ειδική παιδαγωγό - λογοπεδικό, καθώς και τακτικές συναντήσεις των γονέων με τις παιδαγωγούς.

Πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις, εκδρομές, επισκέψεις σε θέατρα, μουσεία κ.λπ. και αθλητικές δραστηριότητες (κολύμβηση, ρυθμική γυμναστική, ποδόσφαιρο κ.ά.), ενώ διδάσκεται και μια ξένη γλώσσα, τα αγγλικά.

Στον παιδικό σταθμό υπάρχει δανειστική βιβλιοθήκη, ιδιαίτεροι χώροι ύπνου - κρεβατοκάμαρες και, επίσης, σύστημα συναγερμού και 24ωρη online εποπτεία από εταιρεία security, καθώς και σχολικό λεωφορείο που εξυπηρετεί τις περιοχές Χαλανδρίου και άλλων όμορων περιοχών.

'Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.'