ΒΛΑΧΟΝΙΚΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Ζεφύρι
Άλλο - Ζεφύρι Ζεφύρι - Αττικής

Διεύθυνση: Καζαντζάκη Νίκου 4 Παναγία Γρηγορούσσα, 13461 Ζεφύρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302102388459

Γεωγραφικό πλάτος: 23.716082953309414

Γεωγραφικό μήκος: 38.06822221145724

ΒΛΑΧΟΝΙΚΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Ζεφύρι

Περιγραφή - ΒΛΑΧΟΝΙΚΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Ζεφύρι Άλλο - Ζεφύρι Ζεφύρι - Αττικής

Ο κύριος ΒΛΑΧΟΝΙΚΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είναι Οδοντοτεχνίτης και διατηρεί Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο στο Ζεφύρι, στην Αθήνα, από το 2006.

Στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, το οδοντοτεχνικό εργαστήριο Δημήτριος Βλαχονικολός επενδύει στις νέες τεχνολογίες και εισάγει την ψηφιακή τεχνολογία CAD/CAM στην παραγωγική διαδικασία. Σκοπός αυτού είναι η αξιοπιστία, η ποιότητα και, προπάντων, η ακρίβεια των προσθετικών εργασιών. Η απλή οδοντοτεχνική περνάει σε ψηφιακό σχεδιασμό με το CAD/CAM. Όλες οι εργασίες γίνονται με απόλυτη ακρίβεια ορίων, ταχύτητα και αντοχή στον χρόνο.

Στο Εργαστήριο πραγματοποιούνται πάση φύσεως οδοντοτεχνικές εργασίες, με έμφαση στην ποιότητα, την αισθητική και τη λειτουργικότητα του αποτελέσματος. Διαθέτει ένα ανανεωμένο, ευρύχωρο και οργανωμένο χώρο με μέγιστη πείρα και τεχνική κατάρτιση, ανώτερη τεχνολογική εξέλιξη σε εξοπλισμό και διαδικασίες.

Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο Δημήτριος Βλαχονικολός εξυπηρετεί, άμεσα, υπεύθυνα και με επαγγελματισμό, οδοντιάτρους στην Αθήνα και στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο όλο τον χρόνο και τον Αύγουστο.

Το εργαστήριο είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Οδοντοτεχνιτών.