ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΦΡΑΓΚΗ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Θεμισκύρας & Βασ. Μοσκοβή 6 Κολωνός, 10442 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302105129959

Γεωγραφικό πλάτος: 23.71130916111506

Γεωγραφικό μήκος: 37.994882613503506

ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΦΡΑΓΚΗ - Αθήνα

Περιγραφή - ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΦΡΑΓΚΗ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το ιδιωτικό σχολείο ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΦΡΑΓΚΗ ιδρύθηκε το έτος 1950 από ανθρώπους με αγάπη για την εκπαίδευση του παιδιού και λειτουργεί στον ιστορικό χώρο μεταξύ του Κολωνού και της Ακαδημίας Πλάτωνος, στην Αθήνα.

Το επιλεγμένο διδακτικό προσωπικό μας απαρτίζεται από συνεργάτες μας εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, εκπαιδευτικούς πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχολικούς συμβούλους, παιδαγωγούς και ψυχολόγους.

Επίσης, από εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών, γυμναστές, δασκάλους μουσικής - θεατρικής αγωγής - χορού, καθώς και καθηγητές ηλεκτρονικών υπολογιστών, μαθηματικούς, φυσικούς και φιλόλογους,

Η πολυμορφία των στόχων της παρεχόμενης εκπαίδευσης και παιδείας, η πολλαπλότητα των δραστηριοτήτων και η χωρίς φειδώ τεχνική υποστήριξη όλων αυτών από μέρους της σχολής δημιουργούν το υψηλό αίσθημα της σιγουριάς και της εμπιστοσύνης στο μαθητικό μας δυναμικό.

Το σημερινό σχολείο δεν είναι, όμως, μόνο 'γνώσεις'. Λειτουργώντας μέσα στην κοινωνία ως ζωντανός οργανισμός, αποσκοπεί στην ολόπλευρη καλλιέργεια του ατόμου. Αυτό είναι το 'πιστεύω μας'! Έτσι, λειτουργώντας και εμείς σ' αυτή τη βάση, αξιοποιούμε μεγάλο μέρος από τον ελεύθερο χρόνο των μαθητών μας σε πλήθος εξωσχολικών δραστηριοτήτων - μορφωτικών επαφών.

Ανοιχτά από Σεπτέμβριο έως και Ιούλιο.

Δείτε πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά των μαθητών και τις περιοχές που εξυπηρετούν τα σχολικά μας λεωφορεία.