ΤΑ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙΑ - Νέα Σμύρνη
Άλλο - Νέα Σμύρνη Νέα Σμύρνη - Αττικής

Διεύθυνση: Ομήρου 17, 17121 Νέα Σμύρνη Αττικής

Τηλέφωνο: +302109323495

Γεωγραφικό πλάτος: 23.709494252148783

Γεωγραφικό μήκος: 37.94679447174783

ΤΑ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙΑ - Νέα Σμύρνη

Περιγραφή - ΤΑ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙΑ - Νέα Σμύρνη Άλλο - Νέα Σμύρνη Νέα Σμύρνη - Αττικής

Ο παιδικός σταθμός ΤΑ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙΑ λειτουργεί στη Νέα Σμύρνη τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας εκπαίδευση και ειδική αγωγή στα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Αντιμετωπίζει, με σεβασμό, αγάπη και επαγγελματισμό, το κάθε παιδάκι και δημιουργεί, καθημερινά, τις προϋποθέσεις για την υγιή και πολύπλευρη ανάπτυξή του.

Ο παιδικός σταθμός ΤΑ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙΑ έχει υποκατάστημα στη Γλυφάδα και εξυπηρετεί όλα τα νότια προάστια.

H στενή συνεργασία με την οικογένεια είναι πολύ σημαντική για το σταθμό μας.

Συναντήσεις γονέων και παιδαγωγών σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, καθημερινή επικοινωνία, προφορική, αλλά και γραπτή, μέσω του τετραδίου επικοινωνίας, που ενημερώνει συνεχώς τους γονείς για όλα τα θέματα που αφορούν το παιδί, είναι μερικές από τις υπηρεσίες μας.

Σημαντική για τον παιδικό σταθμό μας είναι η συμβουλευτική παιδαγωγών και η εποπτεία των παιδιών από ψυχολόγο, δύο φορές το μήνα. Η ψυχολόγος μας, κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος, παρατηρεί συμπεριφορές - αντιδράσεις των παιδιών και εποπτεύει και καθοδηγεί τις παιδαγωγούς μας στη διαχείριση συμπεριφορών των παιδιών.

Η συμβουλευτική γονέων από ψυχολόγο κάθε μήνα και οι συναντήσεις αυτές βοηθούν να ταξιδεύουμε στον κόσμο των παιδιών μας, αντιμετωπίζοντας θέματα, όπως: ο παιδικός θυμός, η πειθαρχία, ο φόβος, η αυτοεκτίμηση, η ζήλια, η ντροπή και όποια άλλη απορία των γονέων σχετικά με θέματα διαπαιδαγώγησης.