ΜΑΝΤΟΥΖΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Βάρη
Άλλο - Βάρη Βάρη - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βάρης - Κορωπίου 6 Αλώνια, 16672 Βάρη Αττικής

Τηλέφωνο: +302108975949

Γεωγραφικό πλάτος: 23.80405568811339

Γεωγραφικό μήκος: 37.83394874479234

ΜΑΝΤΟΥΖΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Βάρη

Περιγραφή - ΜΑΝΤΟΥΖΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Βάρη Άλλο - Βάρη Βάρη - Αττικής

Η εταιρεία μετακομίσεων ΜΑΝΤΟΥΖΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, με έδρα τη Βάρη, είναι μια αμιγώς ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στις μετακομίσεις οικοσκευών. Σκοπός της είναι η ασφαλής, γρήγορη και οικονομική μεταφορά του οικιακού σας εξοπλισμού από ένα εξειδικευμένο και φιλικό ανθρώπινο δυναμικό.

Η ευγένεια, η συνέπεια και ο σεβασμός απέναντι σε εσάς και την περιουσία σας είναι πρωταρχικοί στόχοι.

Η εταιρεία παρέχει όλες τις υπηρεσίες των μετακομίσεων, όπως μετακόμιση οικοσκευών, μεταφορά έργων τέχνης, μετακόμιση επαγγελματικών χώρων, καθώς και γενικές μεταφορές - διανομές.

Η οργάνωση της μετακόμισής σας αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την εταιρεία, η οποία παρέχει, δωρεάν, έμπειρο εκτιμητή στο χώρο σας για να σας προτείνει λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, καθώς κάθε μετακόμιση έχει τις ιδιαιτερότητές της.

Με σεβασμό λοιπόν στην περιουσία σας, η εταιρεία σάς παρέχει ποιοτική εργασία (με ιδιαίτερη προσοχή σε τοίχους, πατώματα, κουφώματα κ.ά.), ταχύτητα και ασφάλεια, χρησιμοποιώντας, με απόλυτο επαγγελματισμό, τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεταφοράς.

Παράλληλα, παρέχει διάφορες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας, ενώ μπορείτε να ρωτήσετε για τα πακέτα μετακόμισης: full pack, semi pack, economic pack, do it alone pack (μίσθωση φορτηγού).

Τέλος, υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας ή πρότασης ηλεκτρολόγου, ψυκτικού, υδραυλικού και συνεργείου καθαρισμού σε τιμές χαμηλού κόστους.

Και μην ξεχνάτε πως όλα γίνονται πιο απλά και εύκολα με το εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρείας ΜΑΝΤΟΥΖΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ!!!