ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Πάτρα
Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Διεύθυνση: Λεωφόρος Πανεπιστημίου 176 Ανθούπολη, 26443 Πάτρα Αχαΐας

Τηλέφωνο: +302610450650

Γεωγραφικό πλάτος: 21.754222141842675

Γεωγραφικό μήκος: 38.26400184768475

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Πάτρα

Περιγραφή - ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Πάτρα Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Η επιχείρηση ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ βρίσκεται στην Πάτρα και ασχολείται από το 2004 με τα κουφώματα αλουμινίου, με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου.

Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ είναι μηχανολόγος - μηχανικός και δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής και, πιο συγκεκριμένα, ασχολείται με τη μελέτη, το εμπόριο (χονδρική και λιανική πώληση), την εγκατάσταση και την επισκευή σε:

  • Κουφώματα αλουμινίου και συνθετικά
  • Συστήματα και υαλοπετάσματα PVC, Αλουμινοκατασκευές
  • Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και εσωτερικές πόρτες

Ακόμα, αναλαμβάνει κάθε είδους εργασίες που αφορούν αλουμινοκατασκευές, συστήματα PVC, υαλοπετάσματα PVC, κάγκελα αλουμινίου και inox, εξωτερικές περσίδες αλουμινίου, συστήματα σκίασης.

Κατασκευάζει πέργκολες αλουμινίου, αίθρια, στέγαστρα, καθώς και γκαραζόπορτες, πτυσσόμενες πόρτες, πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας (φυσαρμόνικες ασφαλείας).

Επίσης, αναλαμβάνει και ειδικές κατασκευές κατά παραγγελία (αυλόπορτες, μεταλλικές σκάλες, παραδοσιακά σιδερένια κάγκελα).

Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ συνεργάζεται με τους καλύτερους κατασκευαστές (Elvial, Alumil, Veka, Schuco), που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, για να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του άριστα προϊόντα, με εγγύηση κατασκευής και αισθητικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τον τομέα της εγκατάστασης, επιβλέπει προσωπικά ο ίδιος το κάθε έργο, ως μηχανολόγος - μηχανικός, έχοντας πάντα ως αρχή το σεβασμό και τη σωστή εξυπηρέτηση προς τους πελάτες του.

Επιπλέον, η επιχείρηση ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ διαθέτει οργανωμένο τμήμα σέρβις, για την εξυπηρέτηση των πελατών της και μετά την εγκατάσταση - τοποθέτηση των προαναφερόμενων προϊόντων.

Επίσης, η επιχείρηση αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει και το Πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ' Οίκον, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να ανακαινίσετε την κατοικία σας και, συγχρόνως, να την αναβαθμίσετε ενεργειακά.

Τέλος, η επιχείρηση ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μπορεί να προμηθεύσει κατασκευαστές αλουμινίου, πολιτικούς μηχανικούς, τεχνικές εταιρείες και, γενικότερα επαγγελματίες του χώρου, με κουφώματα αλουμινίου, συνθετικά & PVC, σε τιμές χονδρικής.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της επιχείρησης ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει, δίνοντάς σας λύση σε οτιδήποτε σας απασχολεί!