ΖΙΩΓΑ ΜΑΡΙΑ - Παλλήνη
Άλλο - Παλλήνη Παλλήνη - Αττικής

Διεύθυνση: Βυζαντίου 11 Κέντρο, 15351 Παλλήνη Αττικής

Τηλέφωνο: +302106616700

Γεωγραφικό πλάτος: 23.881205031243088

Γεωγραφικό μήκος: 38.005208215198145

ΖΙΩΓΑ ΜΑΡΙΑ - Παλλήνη

Περιγραφή - ΖΙΩΓΑ ΜΑΡΙΑ - Παλλήνη Άλλο - Παλλήνη Παλλήνη - Αττικής

Η ΖΙΩΓΑ ΜΑΡΙΑ, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, έχει ιατρείο στην Παλλήνη. Η Dr. Μαρία Γ. Ζιώγα M.D, P.h.D είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έκανε ειδικότητα Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας στο Νοσοκομείο Αφροδισίων & Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός, ενώ μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Cardiff (UHW), UK, με υποτροφία της ΕΔΑΕ.

Εξειδικεύτηκε σε τεχνικές ανανέωσης της επιδερμίδας με φυσικό και ισορροπημένο, πάντα, αποτέλεσμα. Η κλασική Δερματολογία - Αφροδισιολογία, αλλά και το μπότοξ, το υαλουρονικό οξύ, τα νήματα, η μεσοθεραπεία, τα lasers, αλλά και οι μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου - σώματος συμπληρώνουν το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχει. Οι τεχνικές δεξιότητες, αλλά και η αισθητική της αντίληψη, μαζί με την προσωπική φροντίδα του ασθενούς έχουν ως αποτέλεσμα ένα θωρακισμένο, υγιές και όμορφο δέρμα.

Αναλαμβάνει εφαρμογές Laser για: αποτρίχωση, κηλίδες, ευρυαγγείες, ανάπλαση, σύσφιξη και ουλές, ενώ εξειδικεύεται στην αισθητική δερματολογία, όπως μπότοξ, εμφυτεύματα, υαλουρονικό οξύ, μεσοθεραπεία.

Επιπλέον, ασχολείται με δερματοχειρουργική, κρυοχειρουργική, χημικά peeling, αλλεργικά τεστ, παιδοδερματολογία, παθήσεις τριχών και νυχιών.

Οι υπηρεσίες που παρέχει στο ιατρείο της, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν: θεραπεία παθήσεων δέρματος, δερματοσκόπηση σπίλων και αφαίρεση καλοήθων ή κακοήθων όγκων, σπίλων και κύστεων.

Θεραπεύονται σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και αφαιρούνται με λέιζερ μυρμηγκιές, κονδυλώματα και ονυχομυκητιάσεις, ενώ πραγματοποιείται και τριχοριζόγραμμα για τις πιθανές παθήσεις της τρίχας.

Σχετικά με την αισθητική δερματολογία, εφαρμόζεται η ανώδυνη μη επεμβατική μέθοδος των νημάτων προσώπου και σώματος, η μεσοθεραπεία και το μη χειρουργικό lifting προσώπου.

Ακόμη, γίνονται χημικά peelings, μικροδερμοαπόξεση, αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη και θεραπεύονται οι πανάδες, ενώ πετυχαίνουν σύσφιξη του προσώπου με εφαρμογή λέιζερ. Με εφαρμογή λέιζερ, αφαιρούνται, ακόμη, τα αιμαγγειώματα, οι ευρυαγγείες, οι ραγάδες και οι ουλές ακμής.

Χρησιμοποιείται η νέα γενιά laser για ανάπλαση, fractional laser, ενώ για την αναίμακτη βλεφαροπλαστική χρησιμοποιεί την τεχνική plexr και για τη μεσοθεραπεία τη μέθοδο PRP.

Τέλος, είναι επιστημονική συνεργάτιδα του νοσοκομείου 'Α. Συγγρός'.