ΑΝΔΡΕΟΥ - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ - Αγία Παρασκευή
Άλλο - Αγία Παρασκευή Αγία Παρασκευή - Αττικής

Διεύθυνση: Αλέκου Παναγούλη 45, 15343 Αγία Παρασκευή Αττικής

Τηλέφωνο: +302106006848

Γεωγραφικό πλάτος: 23.8366115019301

Γεωγραφικό μήκος: 38.02028725430817

ΑΝΔΡΕΟΥ - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ - Αγία Παρασκευή

Περιγραφή - ΑΝΔΡΕΟΥ - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ - Αγία Παρασκευή Άλλο - Αγία Παρασκευή Αγία Παρασκευή - Αττικής

Η μεταφορική εταιρεία ΑΝΔΡΕΟΥ - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ, στην Αγία Παρασκευή, είναι από τις παλαιότερες μεταφορικές εταιρείες που ειδικεύεται στην οικιακή μετακόμιση, εδώ και 30 χρόνια.

Με το έμπειρο και μόνιμο προσωπικό μας, αναλαμβάνουμε μετακομίσεις οικοσκευών και γραφείων στην Αθήνα, αλλά και από την Αθήνα προς οποιοδήποτε σημείο όλης της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού. Επίσης, εξειδικευόμαστε στις συσκευασιες, στις ανυψωτικές εργασίες, στην τακτοποίηση αρχείων οργανισμών, στις οικονομικές μικρομεταφορές και στις αποθηκεύσεις, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ειδικά για την Κύπρο, υπάρχουν φορτωτικές κάθε εβδομάδα και μπορούμε να αποστείλουμε από ένα δέμα (ανεξαρτήτως κιλών) έως ολόκληρη οικοσκευή, σε αποκλειστικό κοντέινερ.

Σε όλες τις μετακομίσεις παρέχουμε κατάλληλη, για κάθε περίσταση, συσκευασία των επίπλων του σπιτιού σας (τραπεζαρία, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, πιάνο κ.λπ.) σε λογικές τιμές.

Αποσυναρμολογούμε και επανασυναρμολογούμε όποιο έπιπλο χρειαστεί και αποσυνδέουμε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Για μεταφορές των κρεμαστών ρούχων σας, διαθέτουμε ειδικές, κλειστές, χάρτινες ντουλάπες με ενσωματωμένες κρεμάστρες.

Η μεταφορική εταιρεία μας σας παρέχει, επίσης, ανυψωτικά μηχανήματα, χωρίς επιπλέον χρέωση, διότι είναι ιδιόκτητα και μισθώνονται και ξεχωριστά για τη μετακόμιση των επίπλων σας, κατευθείαν, από το μπαλκόνι στο φορτηγό, με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να ταλαιπωρούνται τα έπιπλα από τις σκάλες του κτιρίου και χωρίς να ενοχλούνται οι γείτονες.

Φυσικά, μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη συσκευασία της οικοσκευής σας, δηλαδή ακόμη και τα μικροαντικείμενα. Αυτό σημαίνει πλήρης ανάθεση σε εμάς της μετακόμισης σας, χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε και να χάσετε πολύτιμο χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα! Σύμβουλος μεταφοράς θα έλθει στο σπίτι σας, χωρίς επιβάρυνση, για να βρούμε μαζί την ιδανικότερη και οικονομικότερη λύση της δικής σας ανάγκης μεταφοράς.