ΤΡΟΥΠΗ ΕΛΕΝΗ - Νέα Σμύρνη
Άλλο - Νέα Σμύρνη Νέα Σμύρνη - Αττικής

Διεύθυνση: Ομήρου 53, 17121 Νέα Σμύρνη Αττικής

Τηλέφωνο: +302109352342

Γεωγραφικό πλάτος: 23.712683620059376

Γεωγραφικό μήκος: 37.94614436022082

ΤΡΟΥΠΗ ΕΛΕΝΗ - Νέα Σμύρνη

Περιγραφή - ΤΡΟΥΠΗ ΕΛΕΝΗ - Νέα Σμύρνη Άλλο - Νέα Σμύρνη Νέα Σμύρνη - Αττικής

Η φυσικοθεραπεύτρια ΤΡΟΥΠΗ ΕΛΕΝΗ βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη.

Στο σύγχρονο χώρο του φυσικοθεραπευτηρίου παρέχεται μια ολοκληρωμένη αποκατάσταση σε προβλήματα σπονδυλικής στήλης (οσφυαλγία, αυχενικό, κύφωση), σε προβλήματα ώμου, σε αθλητικές κακώσεις με manual therapy, θεραπευτική άσκηση, βελονισμό, σύγχρονα μηχανήματα αποκατάστασης και κινησιοθεραπεία. Σε παρέσεις νεύρων και σε νευρολογικά προβλήματα, η ειδικός επεμβαίνει με εξειδικευμένα μηχανήματα, ενώ πραγματοποιείται αποκατάσταση ημέρας από χειρουργεία αρθροπλαστικής και αρθροσκοπήσεων ώμου και γονάτου.

Στο φυσικοθεραπευτήριο προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών των ενηλίκων, των ηλικιωμένων και των παιδιατρικών ασθενών.

Η ομάδα επαγγελματιών φροντιστών του χώρου ειδικεύεται στην παροχή εξατομικευμένης ιατρικής περίθαλψης και θεραπείας αποκατάστασης.

Η προληπτική προσέγγιση στην ανάπτυξη βέλτιστων πρακτικών και στην προώθηση αποτελεσματικών μεθόδων θεραπείας βοηθάει τους ειδικούς να παράσχουν υπηρεσίες υψηλής αποδοτικότητας. Η έμφαση που δίνεται στη συνεχή εκπαίδευση είναι εγγύηση για την κατανόηση και εφαρμογή πρακτικών αιχμής και τεχνικών αποκατάστασης για όλους τους τύπους τραυματισμών και παθήσεων.

Στο κέντρο φυσικοθεραπείας θεραπεύονται όλοι οι παράγοντες πόνου που σχετίζονται με το μαλακό ιστό και τις αρθρώσεις. Παρατηρούνται ολιστικά όλες οι παράμετροι που επιδρούν στο ανθρώπινο σώμα και, κυρίως, στο μυοσκελετικό σύστημα, όπως είναι η εργασία, η δουλειά στο σπίτι, η διατροφή, οι συνήθειες στάσης, οι συναισθηματικές καταστάσεις.

Δημιουργείται, έτσι, ένα πρόγραμμα αποκατάστασης, το οποίο βασίζεται σε τεχνικές με τα χέρια, αλλά και στη χρήση των μηχανημάτων, εάν χρειάζεται. Το κέντρο παρέχει θεραπευτικά μέσα, όπως η ηλεκτροθεραπεία, τα μαγνητικά πεδία, η υδροθεραπεία, τα TENS, η υπέρυθρη ακτινοβολία και η ιοντοφόρεση.

Τέλος, το κέντρο παρέχει υπέρηχο, μηχάνημα ανάροπης θέσης, ηλεκτρομάλαξη, παραφινόλουτρο, TRX, καθώς και ποδήλατο, ηλεκτροβελονισμό και νευρομυικό διεγέρτη για παρέσεις νεύρων.