ΖΑΦΕΙΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Κρυονέρι
Άλλο - Κρυονέρι Κρυονέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Κανάρη Κωνσταντίνου 9, 14568 Κρυονέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302108160118

Γεωγραφικό πλάτος: 23.83407325673835

Γεωγραφικό μήκος: 38.14034217604182

ΖΑΦΕΙΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Κρυονέρι

Περιγραφή - ΖΑΦΕΙΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Κρυονέρι Άλλο - Κρυονέρι Κρυονέρι - Αττικής

Το Ταπητοκαθαριστήριο ΖΑΦΕΙΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Bio-cover ΖΑΦΕΙΡΑΣ) στο Κρυονέρι εξειδικεύεται στον επαγγελματικό καθαρισμό χαλιών και κτιρίων, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα χειροποίητα χαλιά, έχοντας 50 εξειδικευμένους υπαλλήλους. Παράλληλα, έχοντας ως σκοπό του την καλύτερη εξυπηρέτηση των καθαριστηρίων της Αττικής και της ευρύτερης περιοχής και των πελατών χονδρικής (καθαρισμός φασόν), διαθέτει και νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις βιομηχανικού καθαρισμού ταπήτων 1.800 τ.μ., στη θέση Άγιος Ιωάννης, στον περιφερειακό της Λιβαδειάς.

Η εταιρεία αναλαμβάνει ξελέκιασμα και βιοκαθαρισμούς. Για μοκέτες και μηχανοποίητα χαλιά χρησιμοποιεί υγρό πλύσιμο με άφθονο νερό, ενώ χρησιμοποιεί ξηρή μέθοδο για ολομέταξα χειροποίητα χαλιά. Το στύψιμο είναι φυγοκεντρικό, για την απομάκρυνση και της παραμικρής βρωμιάς και για την αναζωογόνηση του πέλους. Έπειτα, ακολουθεί εξουδετέρωση των αλκαλικών καταλοίπων και αποσμητική απολύμανση.

Το στέγνωμα γίνεται σε στεγασμένο χώρο και παράλληλα γίνεται έλεγχος για την απομάκρυνση του περιττού χνουδιού και ανόρθωση του πέλους, καθώς και χτένισμα των κροσσιών. Τέλος, τα χαλιά αποθηκεύονται με ασφάλεια στις αποθήκες μας, σε ξηρό μέρος, μέχρι την παράδοση στο σπίτι σας από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας.