ΤΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Νέα Σμύρνη
Άλλο - Νέα Σμύρνη Νέα Σμύρνη - Αττικής

Διεύθυνση: Αγίας Φωτεινής 53, 17121 Νέα Σμύρνη Αττικής

Τηλέφωνο: +302130291941

Γεωγραφικό πλάτος: 23.71476027556476

Γεωγραφικό μήκος: 37.94773568473918

ΤΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Νέα Σμύρνη

Περιγραφή - ΤΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Νέα Σμύρνη Άλλο - Νέα Σμύρνη Νέα Σμύρνη - Αττικής

Στο ιατρείο του Δερματολόγου - Αφροδισιολόγου Τύρου Γεωργίου, στη Νέα Σμύρνη, προσφέρονται ιατρικές υπηρεσίες για τα περισσότερα δερματολογικά προβλήματα.

Με έμφαση στη διαρκή ενημέρωση, επιδιώκουμε οι θεραπευτικές λύσεις που προτείνονται να είναι, όσο το δυνατόν, απλουστευμένες και φιλικές για τον ασθενή, ακουλουθώντας τις σύγχρονες θεραπευτικές τάσεις.

Με βάση τα παραπάνω, η χρήση της επεμβατικής δερματολογίας προτιμάται για αρκετές δερματολογικές νόσους. Έτσι, οι κλασικές φαρμακευτικές μέθοδοι αναβαθμίζονται, αφού είναι στοχευμένες και μεθοδικά επιλεγμένες.

Προτείνουμε τις πιο ενημερωμένες θεραπείες για την ακμή, την τριχόπτωση, το έκζεμα (δερματίτιδες), την ψωρίαση, την ηλιογήρανση.

Επίσης, αντιπετωπίζονται τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, τα αυτοάνοσα, αλλά και τα υπόλοιπα δερματολογικά νοσήματα.

Οι σπίλοι (ελιές) παρακολουθούνται με τη μέθοδο της δερματοσκόπησης και, αν χρειάζεται, αφαιρούνται χειρουργικά.

Επιπλέον, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για αισθητικά προβλήματα που αφορούν τη γυναίκα και τον άντρα, με τη χρήση laser, peelings, μπότοξ και μεσοθεραπείας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αισθητικών μικροεπεμβάσεων, σε συνεργασία με πλαστικό χειρουργό.

Βασική επιδίωξη του ιατρείου είναι να εφαρμόζονται οι ενδεδειγμένες θεραπείες για κάθε ασθενή μας.