ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ - ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΡΟΠΗ - Αιγάλεω
Άλλο - Αιγάλεω Αιγάλεω - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Θηβών 277 & Ορυζομύλων 1, 12244 Αιγάλεω Αττικής

Τηλέφωνο: +302109637524

Γεωγραφικό πλάτος: 23.672173517968268

Γεωγραφικό μήκος: 37.98278395954701

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ - ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΡΟΠΗ - Αιγάλεω

Περιγραφή - ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ - ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΡΟΠΗ - Αιγάλεω Άλλο - Αιγάλεω Αιγάλεω - Αττικής

Η εταιρεία μας ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ - ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΡΟΠΗ δραστηριοποιείται στο χώρο του εξοπλισμού κήπων - παιδικών χαρών και εδρεύει στο Αιγάλεω.

Ποιοι Είμαστε:

Είμαστε μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, που λειτουργεί με τη μορφή ατομικής επιχείρησης, δραστηριοποιούμενη στην παραγωγή και εμπορία δαπέδων ασφαλείας και οργάνων για παιδικές χαρές, καθώς και στην κατασκευή ξύλινων επίπλων και στο εμπόριο ιματισμού για παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία.

Η Μερόπη Παπακυριάκη, αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων, απόφοιτος του ΤΕΙ Αθήνας (Τμήμα Διακοσμητικής), μητέρα και η ίδια, εμπνεύστηκε τη δημιουργία ενός φορέα που θα φροντίζει για τη δημιουργία χώρων που θα είναι ευχάριστοι και ελκυστικοί για τα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα και ασφαλείς, και θα διαθέτουν τον καλύτερο εξοπλισμό, ώστε να είναι και οι γονείς ήσυχοι.

Με τη βοήθεια του πατέρα της, Αντώνη Παπακυριάκη, μηχανολόγου μηχανικού, με εμπειρία 35 και πλέον χρόνων σε μεγάλες επιχειρήσεις του βιομηχανικού κλάδου, ίδρυσαν την 'ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ' τον Οκτώβριο του 2008, και έκτοτε έχουν καθιερώσει την παρουσία τους στο χώρο, κατορθώνοντας να αποσπάσουν τα εύσημα πολλές φορές στις δουλειές που έχουν αναλάβει και να κερδίσουν έτσι ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς.

Πάντα με προσεχτικές και μετρημένες κινήσεις, έχουμε στήσει μία υγιή επιχείρηση, που βασίζεται αποκλειστικά σε ίδια κεφάλαια, έχοντας πίστη στην ελληνική οικονομία και επιχειρηματικότητα.

Βλέπουμε το μέλλον ευοίωνο, με σύμμαχό μας τη σκληρή προσπάθεια, τα ποιοτικά προϊόντά μας, που διαθέτουν την κατάλληλη σχέση μεταξύ τιμής και ποιότητας, και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας.