ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΟ LASER - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Κατεχάκη 74, 11525 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302106753640

Γεωγραφικό πλάτος: 23.770182731570888

Γεωγραφικό μήκος: 37.997292631699366

ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΟ LASER - Αθήνα

Περιγραφή - ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΟ LASER - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το Αθηναϊκό Διαθλαστικό Laser, που απαρτίζεται από έμπειρους οφθαλμιάτρους στην Αθήνα, λειτουργεί από το 1996. Ιδρύθηκε από τους χειρουργούς - οφθαλμιάτρους Χαράλαμπο Ευκαρπίδη και Στέφανο Οικονόμου, με τον τελευταίο, σήμερα, να διευθύνει το Αθηναϊκό Διαθλαστικό Laser.

Το Αθηναϊκό Διαθλαστικό Laser είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες που αναλαμβάνουν διαθλαστικές επεμβάσεις στην Ευρώπη. Διαθέτει υπερσύγχρονο και πλήρη ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, για τη διενέργεια όλων των διαθλαστικών επεμβάσεων, καθώς και πλήρη εξοπλισμό για προεγχειρητικό και μετεγχειρητικό έλεγχο.

Στο Αθηναϊκό Διαθλαστικό Laser πραγματοποιείται επιτυχώς και, σε καθημερινή βάση, ο μεγαλύτερος αριθμός διαθλαστικών επεμβάσεων που γίνονται στη χώρα μας. Έχει πραγματοποιήσει από το 1996 επεμβάσεις διαθλαστικής χειρουργικής σε περισσότερους από 50.000 ασθενείς.

Στην επιτυχημένη πορεία των 20 ετών, έχουν εγκατασταθεί στο Αθηναϊκό Διαθλαστικό Laser δεκατρία (13) excimer laser και πλήθος διαγνωστικών μηχανημάτων, γεγονός που έχει διασφαλίσει τη χρήση της κορυφαίας τεχνολογίας και του πιο σύγχρονου εξοπλισμού σε κάθε περίοδο, καθιστώντας μας τους πιο καινοτόμους στην ελληνική αγορά.

Σήμερα, το Αθηναϊκό Διαθλαστικό Laser διαθέτει δύο (2) συστήματα excimer laser, τρία (3) συστήματα μηχανικού κερατότομου, ένα (1) σύστημα Femto Laser και ένα (1) σύστημα διασύνδεσης κολλαγόνου (cross-linking). Οι γιατροί έχουν μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων, για να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει στους ίδιους, αλλά και στην ιδιαιτερότητα των περιστατικών, εξασφαλίζοντας έτσι την ικανοποίηση σε κάθε περίπτωση.

Το κέντρο έχει το μεγαλύτερο αριθμό συνεργατών χειρουργών οφθαλμιάτρων, με υψηλή ειδίκευση στη διαθλαστική χειρουργική, και πολυάριθμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με εξαιρετική τεχνογνωσία.

Παράλληλα, το νοσηλευτικό προσωπικό του Αθηναϊκού Διαθλαστικού Laser έχει πολυετή εμπειρία και εξαιρετική τεχνογνωσία, με αποτέλεσμα να παρέχει στον ασθενή υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα, πριν και μετά την επέμβαση. Στο προσωπικό του κέντρου περιλαμβάνονται application specialists, οι οποίοι εποπτεύουν την ομαλή λειτουργία των laser, οπτικός, βοηθοί χειρουργείου και προσωπικό γραμματείας και υποδοχής των ασθενών.

Οι εγκαταστάσεις του Αθηναϊκού Διαθλαστικού Laser βρίσκονται στην Αθήνα. Οι χώροι καλύπτουν 250 τετραγωνικά μέτρα για τα χειρουργεία, τις αίθουσες εξετάσεων, τις αίθουσες αναμονής, τους βοηθητικούς χώρους, την αίθουσα συνεδριάσεως των συνεργατών, καθώς και την αίθουσα επιστημονικών παρουσιάσεων.

Ακόμη, είναι ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά φυτώρια επιστημονικής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας στον τομέα της διαθλαστικής χειρουργικής, με συχνά εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω στις τελευταίες εξελίξεις.

Το Αθηναϊκό Διαθλαστικό Laser παρέχει συνεχή εκπαιδευτική και συμβουλευτική πληροφόρηση σε ασθενείς και οφθαλμιάτρους, ενώ οργανώνει, τακτικά, εκπαιδευτικές συναντήσεις για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων στα θέματα της διαθλαστικής χειρουργικής.

Έχει πραγματοποιήσει σειρά εκπαιδευτικών ημερίδων τεχνικής διαθλαστικής χειρουργικής, που απευθύνονται σε νέους - ειδικευόμενους οφθαλμιάτρους. Σκοπός των εκπαιδευτικών ημερίδων είναι η εξοικείωση των νέων οφθαλμιάτρων με την τεχνική της επέμβασης, μέσω πρακτικής εξάσκησης, καθώς και την παρουσίαση της σχετικής θεωρίας.

Το Αθηναϊκό Διαθλαστικό Laser συνεργάζεται με ελληνικές και διεθνείς εταιρείες διαθλαστικής χειρουργικής και με επώνυμους Έλληνες και ξένους χειρουργούς της διαθλαστικής χειρουργικής.