ΒΡΑΪΛΑ ΝΑΥΣΙΚΑ - Χαλάνδρι
Άλλο - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - Αττικής

Διεύθυνση: Τζαβέλλα 53 Όρια Νέου Ψυχικού (5᾽μετρο Χολαργού), 15231 Χαλάνδρι Αττικής

Τηλέφωνο: +306947097711

Γεωγραφικό πλάτος: 23.78936134439452

Γεωγραφικό μήκος: 38.00563837925689

ΒΡΑΪΛΑ ΝΑΥΣΙΚΑ - Χαλάνδρι

Περιγραφή - ΒΡΑΪΛΑ ΝΑΥΣΙΚΑ - Χαλάνδρι Άλλο - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - Αττικής

H ψυχολόγος ΒΡΑΪΛΑ ΝΑΥΣΙΚΑ εξειδικεύεται στην οικογενειακή - συστημική ψυχοθεραπεία, με έδρα το Χαλάνδρι. Είναι πτυχιούχος ψυχολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο University of London, M.Sc. in Occupational Psychology, ενώ παράλληλα απέκτησε Practitioner Diploma στο Executive & Life Coaching στο Λονδίνο, όπου δούλεψε με στελέχη επιχειρήσεων.

Μετεκπαιδεύτηκε στην αναπτυξιακή ψυχοπαθολογία παιδιών και εφήβων, στην Ιατρική Αθηνών, και σε εξειδικευμένα ψυχομετρικά εργαλεία, που αφορούν στον επαγγελματικό προσανατολισμό και στην κλινική αξιολόγηση ενηλίκων και παιδιών. Είναι μέλος της Ελληνικής & Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής και του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η ψυχολόγος για ενήλικες είναι: η ατομική συμβουλευτική (και διαδικτυακά, μέσω skype), η ομαδική και οικογενειακή συμβουλευτική & ψυχοθεραπεία, η συμβουλευτική ζεύγους, η συμβουλευτική γονέων στα οικογενειακά προβλήματα, η διαχείριση σχέσεων και η αξιολόγηση με ψυχομετρικά τεστ.

Συγκεκριμένα, η διαχείριση στρες με τεχνικές, το διαζύγιο και ο χωρισμός, τα προβλήματα σχέσεων, το άγχος και οι κρίσεις πανικού, η κατάθλιψη, η μοναξιά, η προσωπική ανάπτυξη και οι ολιστικές - εναλλακτικές θεραπείες για διαχείριση στρες είναι κάποια από τα θέματα στα οποία εξειδικεύεται η εξειδικευμένη ψυχολόγος Βράιλα Ναυσικά.

Τέλος, οι υπηρεσίες που προσφέρονται για παιδιά, αφορούν τον επαγγελματικό προσανατολισμό, τη λογοθεραπεία, τις μαθησιακές δυσκολίες και τη δυσλεξία, τις διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές και τον αυτισμό, την ελλειμματική προσοχή και υπερκινητικότητα και τις δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο.