ΤΕΝΤΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια)
Άλλο - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Πετρουπόλεως 67 Παλατιανή, 13121 Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Αττικής

Τηλέφωνο: +302105017518

Γεωγραφικό πλάτος: 23.69551967995825

Γεωγραφικό μήκος: 38.03449011452993

ΤΕΝΤΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια)

Περιγραφή - ΤΕΝΤΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Άλλο - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) - Αττικής

Η εταιρεία ΤΕΝΤΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, που εδρεύει στο Ίλιον (Νέα Λιόσια), ξεκίνησε το 1990 και εξειδικεύεται στις τέντες και στα συστήματα σκίασης.

Συνδυάζει ιδανικά την αξιοπιστία με την ποιότητα, τη σιγουριά με την άψογη εξυπηρέτηση! Σε συνεργασία με τους κορυφαίους ξένους και ελληνικούς οίκους και με τη μοναδική εγγύηση της ποιότητας όλων των προϊόντων της, προτιμάται συνειδητά από εκατοντάδες ιδιώτες και επαγγελματίες.

Προσφέρει μια σειρά συστημάτων σκίασης προηγμένης τεχνολογίας, αξεπέραστης ποιότητας, αντοχής και εφαρμογής. Διαθέτει τεντόπανα όλων των εταιρειών, PVC, ζελατίνες, διάτρητα, κασετίνες, πέργκολες και καποτίνες.

Μπορείτε να βρείτε μοτέρ, βραχίονες μικρών και μεγάλων διαστάσεων, διαφημιστικές τέντες.

Με τη νέα τεχνολογία των εκτυπώσεων που παρέχει, υπάρχει η δυνατότητα απεικόνισης οποιουδήποτε θέματος θέλετε, χωρίς κανένα περιορισμό. Το δημιουργικό μπορεί να περιλαμβάνει φωτογραφίες, σχέδια ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Η φαντασία δεν έχει όρια!

Η εταιρεία Τεντοεφαρμογές υλοποιεί αυτό που επιθυμείτε και δημιουργεί έναν όμορφο και ιδιαίτερο χώρο για εσάς!