ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Κερκύρας 58, 11362 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302102486741

Γεωγραφικό πλάτος: 23.741771849895372

Γεωγραφικό μήκος: 37.998946125532285

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο κύριος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ασχολείται με Αντίκες στην Αθήνα. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από αντίκες, παλαιά έπιπλα και αντικείμενα, πάντα αυθεντικά, άριστα συντηρημένα και στις πιο οικονομικές τιμές.

Οι παλιατζήδες του παλαιοπωλείου μας είναι σε συνεχή διερεύνηση, ψάχνοντας σε όλη την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, για να αγοράσουν, τοις μετρητοίς, παλαιά αντικείμενα, έπιπλα, αντίκες και κάθε τι παλιό που ο κάτοχος τους δεν το χρειάζεται πια. Αν έχετε στην κατοχή σας παλαιά αντικείμενα, τα οποία δεν τα χρησιμοποιείτε και σας πιάνουν χώρο στην αποθήκη, αν θέλετε να αδειάσετε αποθήκες και παλαιά εγκαταλελειμμένα σπίτια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας από τους παλιατζήδες μας θα επισκεφθεί τον χώρο σας, για να προβεί στην εκτίμηση και στην αγορά των αντικειμένων, τοις μετρητοίς.

Αν οι αντίκες και, γενικά, όλα τα αντικείμενα του παρελθόντος σάς ξυπνούν όμορφες αναμνήσεις, αν νοσταλγείτε τη μουσική ενός γραμμοφώνου, τα όμορφα γυαλικά με τα σπάνια μοτίβα και τα λεπτοδουλεμένα ξύλινα έπιπλα, τότε σας υποσχόμαστε ένα νοσταλγικό και μοναδικό ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Το παλαιοπωλείο μας αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που αγαπά και δεν παύει ποτέ να αναζητά με λαχτάρα κάθε παλιό αντικείμενο και αντίκες. Έτσι, έχουμε δημιουργήσει έναν όμορφο χώρο, όπου μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αντίκες και αξιόλογα αντικείμενα και έπιπλα κάθε εποχής, πάντα αυθεντικά, καλοσυντηρημένα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Το παλαιοπωλείο μας αποτελεί το ιδανικό μέρος για όσους από σας αγαπάτε τις αντίκες και σας αρέσει να ανακαλύπτετε ”θησαυρούς” του παρελθόντος, όπως αντίκες, μουσικά όργανα, στρατιωτικά είδη, είδη λαϊκής τέχνης, χαλιά, πίνακες και πολλά, ακόμα, σπάνια κομμάτια που θα κάνουν τον χώρο σας μοναδικό, ενώ δεν παύουν να αποτελούν ένα ξεχωριστό δώρο για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.