ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΗΛΙΑΣ Δρ - Θεσσαλονίκη
Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: Στρατηγού Καλλάρη Κωνσταντίνου 4Α, 54622 Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310268532

Γεωγραφικό πλάτος: 22.946834189584052

Γεωγραφικό μήκος: 40.628125147540786

ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΗΛΙΑΣ Δρ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΗΛΙΑΣ Δρ - Θεσσαλονίκη Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Ο χειρουργός γυναικολόγος - μαιευτήρας ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΗΛΙΑΣ Δρ είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επίκουρος καθηγητής μαιευτικής στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της πόλης.

Είναι ειδικός μαιευτήρας γυναικολόγος, με εξειδίκευση στην ενδοκρινολογία της αναπαραγωγής, και οι τομείς δραστηριότητας του ιατρείου του είναι η λαπαροσκόπηση και η υστεροσκόπηση, η υπογονιμότητα και η ενδοκρινολογία της αναπαραγωγής, καθώς και ο προγεννητικός έλεγχος.

Ο ιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Εμμηνόπαυσης, καθώς και της Μαιευτικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος (μέλος Δ.Σ.).

Συνολικά έχει τυπώσει 9 κεφάλαια σε συγγράμματα, 74 ξενόγλωσσες πλήρεις δημοσιεύσεις, 26 ελληνικές δημοσιεύσεις, καθώς και 2 βιβλία με θέμα: 'Το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών' και 'Παχυσαρκία: αίτια, διαγνωστική προσέγγιση και θεραπευτική αντιμετώπιση'.

Επισκεφθείτε το site του γυναικολόγου Ηλία Κατσίκη και κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή για κινητές συσκευές, για να έχετε πάντα μαζί σας το ημερολόγιο της περιόδου σας και να θυμάστε το επόμενο ραντεβού με το γιατρό σας.

Νέο Ιατρείο στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.