ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 19-20 Κολωνάκι, 10674 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103390777

Γεωγραφικό πλάτος: 23.740460884344245

Γεωγραφικό μήκος: 37.97664544456274

ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Τα δικηγορικά γραφεία ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ ΣΠΥΡΙΔΩΝ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ δραστηριοποιούνται στον Πειραιά, στην Αθήνα και στα Μέγαρα Αττικής και παρέχουν ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες, καλύπτοντας όλο το φάσμα της δικηγορίας.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, που συνεχώς φροντίζουν να ενημερώνονται για τις νομοθετικές αλλαγές και εξελίξεις, με γνώμονα την επαγγελματικότητα, την αποτελεσματικότητα και την εχεμύθεια, θα δώσουν λύσεις σε όλα τα νομικά προβλήματα ή σε διαφορές, συμβουλευτικά, εξωδικαστικά ή δικαστικά, όπου, όταν και όπως αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Τα δικηγορικά γραφεία μας διατηρούν πολυετείς συνεργασίες με άρτια καταρτισμένους επιστημονικούς συνεργάτες, όπως οικονομολόγους, τραπεζίτες, χρηματιστές, λογιστικές εταιρείες, συμβολαιογράφους, τοπογράφους - μηχανικούς και πολιτικούς μηχανικούς.

Επίσης, συνεργάζονται με αναλυτές - πραγματογνώμονες και ιατροδικαστές, οι οποίοι μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά για την οριστική κάλυψη κάθε πτυχής της εκάστοτε υποθέσεως.

Επιπλέον, τα γραφεία μας διαθέτουν εξειδικευμένους και έμπειρους συνεργάτες δικηγόρους σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με δυνατότητα ανάληψης και χειρισμού οποιασδήποτε νομικής και δικαστικής υπόθεσης, παρέχοντας υπεύθυνα λύσεις σε όλα τα νομικά προβλήματα ή διαφορές που σας απασχολούν.