ΣΟΥΜΑΛΕΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - DERMTHERAPY - Γαλάτσι
Άλλο - Γαλάτσι Γαλάτσι - Αττικής

Διεύθυνση: Λέσβου 2 & Λεωφόρος Βεΐκου, 11147 Γαλάτσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302102134454

Γεωγραφικό πλάτος: 23.753749262775376

Γεωγραφικό μήκος: 38.01390606421262

ΣΟΥΜΑΛΕΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - DERMTHERAPY - Γαλάτσι

Περιγραφή - ΣΟΥΜΑΛΕΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - DERMTHERAPY - Γαλάτσι Άλλο - Γαλάτσι Γαλάτσι - Αττικής

Ο Σουμαλεύρης Αλέξανδρος, δερματολόγος - αφροδισιολόγος, είναι πτυχιούχος της ιατρικής σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικευμένος στη δερματολογική κλινική του πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης στη Γερμανία και στο νοσοκομείο δερματικών και αφροδισίων νοσημάτων 'Ανδρέας Συγγρός' και διαθέτει Ιατρείο με την επωνυμία Σουμαλεύρης Αλέξανδρος - Dermtherapy στο Γαλάτσι.

Είναι συνεργάτης του ομίλου Υγεία στο δερματολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ, στο νοσοκομείο Λευκός Σταυρός Αθηνών, στο γενικό νομαρχιακό νοσοκομείο Πρέβεζας και έχει εργαστεί στο 251 γενικό νοσοκομείο αεροπορίας.

H φιλοσοφία του είναι να παρέχει στους ασθενείς τις πιο άμεσες, σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις πάντοτε με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης, το χρόνο και τις οικονομικές δυνατότητες του ασθενούς.

Στόχος του είναι η πλήρης κι ολοκληρωμένη αντιμετώπιση κάθε δερματολογικού ή αφροδισιολογικού περιστατικού, ώστε να αποφεύγεται στα πλαίσια του εφικτού, η ταλαιπωρία των ασθενών από παραπομπές σε ιατρεία άλλων ειδικοτήτων.

Στο ιδιωτικό δερματολογικό ιατρείο του, ο ιατρός ασχολείται με όλο το φάσμα της κλινικής, αισθητικής και laser δερματολογίας.

Ως εξειδικευμένος δερματολόγος - αφροδισιολόγος μπορεί να σας συμβουλέψει υπεύθυνα σχετικά με την πρόληψη και τη θεραπεία των δερματικών αλλά και των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων. Επίσης, ασχολείται με την αντιμετώπιση των παθήσεων των νυχιών, αλλά και των τριχών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιδεικνύει στον τομέα της παιδοδερματολογίας, εφαρμόζοντας σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις. Έχει εξειδικευτεί στη θεραπευτική χρήση των laser στη Δερματολογία.

Στο ιατρείο του πραγματοποιούνται θεραπείες laser αποτρίχωσης (LP Alexandrite ή Diode), αγγειακών βλαβών (KTP Laser), και ανάπλασης του δέρματος (Fractional Co2 Laser ή Fraxel). Επίσης, πραγματοποιούνται ενέσιμες θεραπείες όπως Fillers (εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος), μεσοθεραπεία και ιατρικά peeling.

Παρακολουθώντας αδιάλειπτα τις επιστημονικές εξελίξεις, ο Δρ. Σουμαλεύρης Αλέξανδρος ως δερματολόγος - αφροδισιολόγος, σας προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που βασίζονται στα υψηλότερα θεραπευτικά στάνταρντ.