ΓΚΙΚΑΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Μιχαήλ Κόρακα 39 Άγιος Νικόλαος, 10445 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302108314046

Γεωγραφικό πλάτος: 23.724941704052938

Γεωγραφικό μήκος: 38.00710062846967

ΓΚΙΚΑΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΓΚΙΚΑΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η εταιρεία μας ΓΚΙΚΑΣ, με έδρα την Αθήνα, με την πολυετή πείρα και την τεχνογνωσία στις τέντες και γενικότερα στα συστήματα σκίασης, σας παρέχει εξαιρετικές λύσεις για το χώρο σας. Είμαστε δίπλα σας, για να σας προτείνουμε μοναδικές ιδέες που θα καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις σας. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε σύγχρονους αυτοματισμούς και μοντέρνους σχεδιασμούς των πιο γνωστών ευρωπαϊκών οίκων.

Ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις στον κλάδο της σκίασης, πρωτοπορούμε και πρωτοτυπούμε, χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας. Πιστοί στην εξυπηρέτηση του πελάτη, δημιουργούμε, με ασφάλεια, σύγχρονες κατασκευές για το σπίτι, την επιχείρηση ή το εξοχικό σας.

Αναλαμβάνουμε: πέργκολες αλουμινίου ανοιγοκλεινόμενες, περσίδες, αυτοματισμούς, ειδικές κατασκευές, διάφανες τέντες, πανιά, τέντες παντός τύπου, είδη εξοχής και κήπου, ψηφιακές εκτυπώσεις σε τέντες, στόρια, ρολοκουρτίνες.

Σε αντίθεση με τις προσταγές των καιρών που θέλουν την προχειρότητα και την ανευθυνότητα να επικρατούν, έχουμε μείνει πιστοί στις αρχές της δουλειάς μας και, βασιζόμενοι στην ειλικρίνεια, την ποιότητα και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Εάν επιλέξετε μία τέντα για κάποιο κατάστημα ή γενικότερα ένα επαγγελματικό χώρο, το τεντόπανο αποτελεί ιδανικό μέρος προβολής του λογότυπου της επιχείρησης ή των υπηρεσιών που προσφέρετε. Γι' αυτό σας προσφέρουμε, με συνεργαζόμενο κατάστημα, ψηφιακή εκτύπωση σε τέντες, στόρια, ρολοκουρτίνες.

Είμαστε εξειδικευμένοι συνεργάτες της Somfy (Somfy expert). Σε συνεννόηση με τον πελάτη, είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε προσεκτικά τις επιθυμίες του, αλλά ταυτόχρονα να δώσουμε ιδέες και λύσεις για την κατασκευή που θέλει να φτιάξει.

Αναλαμβάνουμε επισκευές όλο το χρόνο, ενώ διαθέτουμε και είδη εξοχής και κήπου.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά.