ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Dr - Αγία Παρασκευή
Άλλο - Αγία Παρασκευή Αγία Παρασκευή - Αττικής

Διεύθυνση: Αγίου Ιωάννη 37, 15342 Αγία Παρασκευή Αττικής

Τηλέφωνο: +302130069160

Γεωγραφικό πλάτος: 23.82511893483323

Γεωγραφικό μήκος: 38.009473363288706

ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Dr - Αγία Παρασκευή

Περιγραφή - ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Dr - Αγία Παρασκευή Άλλο - Αγία Παρασκευή Αγία Παρασκευή - Αττικής

Ο κύριος ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Dr MED είναι εξειδικευμένος Χειρουργός, με έδρα την Αγία Παρασκευή.

Ο Dr.med. ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ μετά απο 20ετη παραμονή στην Γερμανία, όπου αποφοίτησε με Υποτροφία της DAAD από το Πανεπιστήμιο του Würzburg και απέκτησε την ειδικότητα της Χειρουργικής καθώς και την εξειδίκευση στην χειρουργική κοιλίας και σπλαχνικών οργάνων μετά από πολυετή εργασία σε μεγάλα γερμανικά νοσοκομεία, επέστρεψε το 2010 στην Ελλάδα.

Παράλληλα είναι επιστημονικός συνεργάτης του Νοσοκομείου Υγεία και επιπλέον δέχεται επισκέψεις στα γραφεία των ιατρών. Είναι διδάκτωρ Πανεπιστήμιου του Würzburg μετα την πετυχημένη αποδοχή της Διατριβής του για την αυξημένη εμφάνιση νεοπλασιών σε νεφροπαθείς.

Ο χειρουργός εξειδικεύεται στην Λαπαροσκοπική αντιμετώπιση βουβωνοκήλης και όλων των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος, στην λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή, στην Λαπαροσκοπική Σκωληκοειδεκτομή, και στην Λαπαροσκοπική αφαίρεση εντέρου για καλοήθεις ή κακοήθεις παθήσεις.

Ένα άλλο κέντρο βάρους είναι η εξατομικευμένη χειρουργική αντιμετώπιση των πρωκτολογικών παθήσεων όπως Αιμορροιδοπάθεια, ραγάδα δακτυλίου, περιεδρικό συρίγγιο και απόστημα καθώς και η κύστη κόκκυγος με σύγχρονα μέσα.

Επίσης, αναλαμβάνει λαπαροσκοπική λύση συμφύσεων και λαπαροσκοπική αφαίρεση κύστεων ωοθηκών καθώς και αποκατάσταση κιρσοκήλης.

Στην Ενδοκρινολογική χειρουργική πραγματοποιεί μερική ή ολική θυρεοειδεκτομή και αντιμετώπιση παθήσεων παραθυρεοειδών αδένων.

Στην Ογκολογική χειρουργική αναλαμβάνει επεμβάσεις για κακοήθεις όγκους, όπως καρκίνος του παχέος εντέρου, ορθού, λεπτού εντέρου, θυρεοειδούς, δέρματος (μελάνωμα, βασικοκυτταρικό, ακανθοκυτταρικό), καθώς και για καρκίνο του μαστού και στομάχου.