ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Dr MD, PHD - Βριλήσσια
Άλλο - Βριλήσσια Βριλήσσια - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Πεντέλης 39Α Εμπορικό κέντρο 1ος όροφος, 15235 Βριλήσσια Αττικής

Τηλέφωνο: +302108102325

Γεωγραφικό πλάτος: 23.829878897540166

Γεωγραφικό μήκος: 38.0397273286616

ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Dr MD, PHD - Βριλήσσια

Περιγραφή - ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Dr MD, PHD - Βριλήσσια Άλλο - Βριλήσσια Βριλήσσια - Αττικής

Η κυρία ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Dr MD, PHD είναι ειδικός Παθολόγος - διαβητολόγος στα Βριλήσσια, εξειδικευθείσα στην υπέρταση και τη διαιτολογία. Είναι Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και επιστημονική συνεργάτιδα Γ.Ν. Λαΐκού.

Διατηρεί ιατρείο παχυσαρκίας, στο οποίο γίνεται η διερεύνηση μεταβολικού συνδρόμου, η ρύθμιση βάρους, η λιπομέτρηση, η μέτρηση βασικού μεταβολισμού, η ρύθμιση λιπιδίων και δίδεται εξατομικευμένη διατροφή.

Στο ιατρείο της γίνεται διερεύνηση και ρύθμιση υπερτασιακού ασθενούς, 24ωρη παρακολούθηση υπέρτασης (holter πιέσεως) και ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Η κυρία Μαριδάκη έχει λάβει τον τίτλο του διδάκτορα από την ιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στις 19 Ιουνίου 2012, με επίδοση άριστα. Έχει παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά σεμινάρια για το σακχαρώδη διαβήτη και είχε συμμετοχή σε σεμινάρια παχυσαρκίας. Επίσης, έχει παρακολουθήσει πανελλήνια και παγκόσμια σεμινάρια για την υπέρταση και είχε συμμετοχή σε τακτική βιβλιογραφική ενημέρωση.

Η ιατρός είναι επιστημονική συνεργάτιδα στην Α' προπαιδευτική παθολογική κλινική και ειδικής νοσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γ.Ν.Α. Λαϊκού Νοσοκομείου, υπό την εποπτεία του τέως διευθυντή καθηγητή κ. Ν. Κατσιλάμπρου και νυν διευθυντή και καθηγητή κ. Σπύρου Λαδά, από το 2000.

Είναι επιστημονική συνεργάτιδα στο διαιτολογικό τμήμα του Γ.Ν.Α. Λαϊκού Νοσοκομείου.

Έχει ενεργή συμμετοχή στις εργασίες του τακτικού εξωτερικού ιατρείου υπέρτασης και στην εξέταση και παρακολούθηση ασθενών του εξωτερικού υπερτασικού ιατρείου, υπό την εποπτεία του αναπληρωτή καθηγητή κ. Δ. Παπαδογιάννη.

Επίσης, συμμετείχε στην εξέταση και παρακολούθηση ασθενών του εξωτερικού διαβητολογικού ιατρείου του Νοσοκομείου Αθηνών 'Λαϊκό', στην εξέταση και παρακολούθηση χειρουργηθέντων διαβητικών ατόμων και στην εξέταση και παρακολούθηση ασθενών του ιατρείου παχυσαρκίας του ίδιου νοσοκομείου.

Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας με την ιδιότητα ως μέλος της ΕΙΕΠ, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μελέτης της Παχυσαρκίας, European Association for the Study of Obesity (EASO) και μέλος της Διεθνούς Ένωσης Μελέτης της Παχυσαρκίας, International Association for the Study of Obesity (IASO).

Η ιατρός έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων, συνεδρίων και ομιλιών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ενώ συνεχίζει να ενημερώνεται, αδιάλειπτα, για όλες τις εξελίξεις στους τομείς της Ιατρικής, στους οποίους ειδικεύεται.

Οι εξετάσεις που γίνονται στο ιατρείο είναι οι εξής: τεστ ανίχνευσης καλπροτεκτίνης στα κόπρανα για τη διάγνωση φλεγμονής εντέρου, τεστ ανίχνευσης αίματος (μη ορατού) στα κόπρανα για πρόληψη του καρκίνου του εντέρου, τεστ ανίχνευσης του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού σε αίμα και κόπρανα, τεστ για λοιμώδη μονοπυρήνωση, καθώς και strep test για διάγνωση στρεπτόκοκκου σε πονόλαιμο.

Από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη για κλείσιμο ραντεβού.