ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΑΒΡΥΤΑ - Μαρούσι
Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Διεύθυνση: Κονίτσης 21 1η Παράλληλη οδού Σώρου, 15125 Μαρούσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302106147941

Γεωγραφικό πλάτος: 23.81224287954139

Γεωγραφικό μήκος: 38.04673045406956

ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΑΒΡΥΤΑ - Μαρούσι

Περιγραφή - ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΑΒΡΥΤΑ - Μαρούσι Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΑΒΡΥΤΑ, με έδρα το Μαρούσι, εξειδικεύεται στην προετοιμασία των μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις, στη διδασκαλία μαθημάτων και στη φροντιστηριακή μελέτη μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου.

Τα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, το 60λεπτο μάθημα, τα 55 βιβλία συγγραφέων καθηγητών μας, τα διαγωνίσματα προσομοίωσης πανελλαδικών εξετάσεων και, συνολικά, το σύστημα επιτυχίας που εφαρμόζουμε επιτυγχάνει υπερδιπλάσια ποσοστά επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις από τον εθνικό μέσο όρο.

Παρέχονται τεστ και ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού δωρεάν. Οι μαθητές μας και όλοι οι συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική διαδικασία των φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ αξιολογούν κάθε χρόνο τους καθηγητές, τα βιβλία, την οργάνωση και το σύστημά μας.

Πραγματοποιούνται ενημερώσεις γονέων σε καθημερινή βάση (με προσωπικό κωδικό γονέα μέσω διαδικτύου), σε εβδομαδιαία βάση (με πρόγραμμα καθηγητών), σε μηνιαία (τηλεφωνική επικοινωνία υπεύθυνων τμημάτων), αλλά και ετήσια βάση (4 ημέρες γονέων).

Τα ΦΜΕ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρέχουν ένα ιδανικό περιβάλλον επιτυχίας με 7 σημεία υπεροχής που συνιστούν τη μέθοδο εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

Παρέχονται τμήματα Δημοτικού - σχολικής μελέτης, τμήματα προτύπων - Γυμνασίου, μελέτη Γυμνασίου και ΕΠΑΛ.