ΣΤΑΜΟΓΙΑΝΝΟΥ ΗΛΙΑΝΑ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Δημητρέσσα 3, 11528 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302130379220

Γεωγραφικό πλάτος: 23.75338162732934

Γεωγραφικό μήκος: 37.977412296995766

ΣΤΑΜΟΓΙΑΝΝΟΥ ΗΛΙΑΝΑ - Αθήνα

Περιγραφή - ΣΤΑΜΟΓΙΑΝΝΟΥ ΗΛΙΑΝΑ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η Σταμόγιαννου Ηλιάνα είναι ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια, με έδρα την Αθήνα. Έχει διδακτορικό στη συμβουλευτική ψυχολογία και μεταπτυχιακό στην ψυχολογία της υγείας. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και μέλος της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας (BPS) και της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας.

Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο από το 2010, όπου παρέχει ατομική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία σε εφήβους και ενήλικες, στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα. Εξειδικεύεται στη διαχείριση συναισθημάτων (άγχους, πανικού, θυμού, θλίψης) και στις διαπροσωπικές δυσκολίες.

Επίσης, ειδικεύεται στην απώλεια, στο πένθος, στο μετατραυματικό στρες, στις χρόνιες σωματικές ασθένειες, στα ψυχοσωματικά προβλήματα κ.ά.

Έχει εργαστεί, για 11 χρόνια, με άτομα ποικίλων ηλικιακών ομάδων, με ψυχολογικές - ψυχιατρικές δυσκολίες και σωματικές ασθένειες, σε κρατικά και ιδιωτικά κέντρα υγείας στην Αγγλία και στην Ελλάδα.

Στην Αγγλία, εργάστηκε σε εξειδικευμένο τμήμα για άτομα με σωματικές ασθένειες του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS).

Στην Ελλάδα, μεταξύ των άλλων, εργάστηκε για 4 χρόνια σε ένα κέντρο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ενηλίκων με ειδικές ανάγκες.

Η ψυχοθεραπευτική μέθοδος, που ακολουθεί, είναι βασισμένη στην ανθρωπιστική προσέγγιση, που δίνει έμφαση στην ανθρώπινη ανάπτυξη και στην ενδυνάμωση, κάνοντας χρήση βιωματικών και δημιουργικών τεχνικών.

Προσφέρει και συμβουλευτική εξ αποστάσεως, μέσω τηλεφώνου και διαδικτύου (skype). Επιπρόσθετα, παρέχει κλινική εποπτεία σε εκπαιδευόμενους και επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Τέλος, συνεργάζεται με το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.