ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Γ. Π. Α.Ε. - Πειραιάς
Άλλο - Πειραιάς Πειραιάς - Αττικής

Διεύθυνση: Μεσολογγίου 8 Άγιος Διονύσιος, 18545 Πειραιάς Αττικής

Τηλέφωνο: +302104129441

Γεωγραφικό πλάτος: 23.641971951905408

Γεωγραφικό μήκος: 37.95291741671267

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Γ. Π. Α.Ε. - Πειραιάς

Περιγραφή - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Γ. Π. Α.Ε. - Πειραιάς Άλλο - Πειραιάς Πειραιάς - Αττικής

Η εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Γ Π ΑΕ, με έδρα τον Πειραιά, διαθέτει ανυψωτικά μηχανήματα. Η δραστηριότητά της ξεκίνησε το 1965 στον Πειραιά, σαν ατομική επιχείρηση, από τον Γεώργιο Δημητριάδη. Έκτοτε η εξέλιξη είναι συνεχής και, μέσα σε λίγα χρόνια, καθιερώθηκε στο χώρο της ελληνικής βιομηχανίας, με ειδίκευση στους τροχούς πάσης φύσεως.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στο χώρο του εξοπλισμου καταστημάτων, super market και νοσοκομείων.

Επίσης, συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στο χώρο των ξενοδοχείων, εργαστηρίων ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, αποθηκευτικών χώρων, αλλά και με κατασκευαστές επίπλου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η προσπάθεια για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας είναι συνεχής και αδιάκοπη. Με πίστη στις αρχές ποιότητα - εξυπηρέτηση - συνέπεια - ειλικρίνεια, που μας εδραίωσαν στην αγορά, με την πολύτιμη βοήθεια και εμπιστοσύνη των πελατών μας, αλλά και με συνεχή προσπάθεια του προσωπικού μας, η Γ. Π. Δημητριάδης Α.Ε. συνεχίζει τη σταθερή άνοδο και εξέλιξη.

Κατασκευάζουμε χειροκίνητα ανυψωτικά παλετοφόρα, και με δυνατότητα ζυγιστικής διάταξης, καθώς και ανοξείδωτα χειροκίνητα ανυψωτικά παλετοφόρα, ανταλλακτικούς τροχούς χειροκίνητων και ηλεκτροκίνητων περονοφόρων, συμπαγή και ημισυμπαγή λάστιχα για κλαρκ και δίτροχα καρότσια.

Επιπρόσθετα, διαθέτουμε καρότσια διαφόρων τύπων για μεταφορά εμπορευμάτων, παλετοφόρα και παλετοκάροτσα όλων των τύπων.

Τέλος, κατασκευάζουμε περονοφόρα ανυψωτικά όλων των τύπων και ελαστικά συμπαγή και ημισυμπαγή για περονοφόρα ανυψωτικά.