ΓΚΟΥΝΤΕΛΑ ΑΝΝΑ - Παλαιό Φάληρο
Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Διεύθυνση: Ναυσικάς 61 Πλατεία Ντάβαρη, 17563 Παλαιό Φάληρο Αττικής

Τηλέφωνο: +302109888728

Γεωγραφικό πλάτος: 23.70352280665644

Γεωγραφικό μήκος: 37.9316649112057

ΓΚΟΥΝΤΕΛΑ ΑΝΝΑ - Παλαιό Φάληρο

Περιγραφή - ΓΚΟΥΝΤΕΛΑ ΑΝΝΑ - Παλαιό Φάληρο Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Η κυρία ΓΚΟΥΝΤΕΛΑ ΑΝΝΑ είναι ψυχίατρος - ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί το ιατρείο της στο Παλαιό Φάληρο. Στο βιογραφικό της περιλαμβάνεται εργασία στα τμήματα ψυχικής υγείας σε γνωστά δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ είναι και εξωτερική συνεργάτιδα του Metropolitan Hospital και μέλος των επιτροπών στα κέντρα πιστοποίησης αναπηρίας του ΙΚΑ.

Η ανάληψη περιστατικών ποικίλων χαρακτηριστικών και διαβαθμισμένης σοβαρότητας τής προσφέρει την εμπειρογνωμοσύνη για τη διάγνωση και τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος ψυχικών διαταραχών.

Στο πεδίο της δραστηριότητάς της περιλαμβάνονται υπηρεσίες για την αντιμετώπιση παθήσεων, όπως η κατάθλιψη, η ψύχωση, το άγχος, οι φοβίες, το στρες, οι διαταραχές του ύπνου και οι κρίσεις πανικού.

Επίσης, αντιμετωπίζει τα οργανικά ψυχοσύνδρομα - άνοια, την εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες (νόμιμες - παράνομες), τα ψυχοσωματικά νοσήματα και τις διαταραχές διατροφής.

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων γίνεται με εξατομικευμένη θεραπεία, που περιλαμβάνει μία από τις ακόλουθες μεθόδους ή συνδυασμό κάποιων από αυτές, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της περίπτωσης (φαρμακευτική αγωγή, ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική).

Παρέχονται, παράλληλα, όλα τα πιστοποιητικά ψυχικής υγείας, καθώς και εισηγητικός φάκελος ΚΕΠΑ, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για κατ' οίκον επισκέψεις.