ΔΗΜΟΤΙΚΟ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΕΛΑΣΑΛ ΑΛΙΜΟΥ - Καλαμάκι (ή Άλιμος)
Άλλο - Καλαμάκι (ή Άλιμος) Καλαμάκι (ή Άλιμος) - Αττικής

Διεύθυνση: Κυβέλης 19 Κυθηρίων - Πανί, 17456 Καλαμάκι (ή Άλιμος) Αττικής

Τηλέφωνο: +302109904010

Γεωγραφικό πλάτος: 23.74119916528685

Γεωγραφικό μήκος: 37.92200179057399

ΔΗΜΟΤΙΚΟ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΕΛΑΣΑΛ ΑΛΙΜΟΥ - Καλαμάκι (ή Άλιμος)

Περιγραφή - ΔΗΜΟΤΙΚΟ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΕΛΑΣΑΛ ΑΛΙΜΟΥ - Καλαμάκι (ή Άλιμος) Άλλο - Καλαμάκι (ή Άλιμος) Καλαμάκι (ή Άλιμος) - Αττικής

Το ιδιωτικό σχολείο ΔΗΜΟΤΙΚΟ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΕΛΑΣΑΛ ΑΛΙΜΟΥ λειτουργεί στο Καλαμάκι (Άλιμο), από το 2009. Το 2014 εγκαινιάστηκε το νηπιαγωγείο 'Δελασάλ', που λειτουργεί σε ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις δίπλα στο δημοτικό. Τα δύο σχολεία ανήκουν στον ίδιο οργανισμό με το γυμνάσιο και λύκειο 'Saint-Paul', που λειτουργούν στον Πειραιά για περισσότερα από 120 χρόνια.

Είναι μέλη του παγκόσμιου εκπαιδευτικού οργανισμού 'La Salle', ο οποίος δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση εδώ και 350 χρόνια, σε 82 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το δημοτικό και το νηπιαγωγείο αποτελούν μια δυναμική σχολική μονάδα, με σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις και πλούσια εκπαιδευτικά προγράμματα, συνδυάζοντας την εμπειρία με τη σύγχρονη παιδαγωγική αντίληψη.

Ορισμένες από τις παροχές είναι η ποιοτική εκπαίδευση από έμπειρους εκπαιδευτικούς, άριστη υλικοτεχνική υποδομή και εκμάθηση ξένων γλωσσών από το προνήπιο.

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, προγράμματα αγωγής υγείας - περιβαλλοντικής και κυκλοφοριακής αγωγής.

Παρέχονται επισκέψεις και εκδρομές, ανταλλαγές με σχολεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καλοκαιρινά προγράμματα, συμβουλευτική και ψυχολογική στήριξη και ασφάλεια των μαθητών.